CL8 - Aναγνώριση και πιστοποιήσεις Microsoft

H CL8 αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση στους πελάτες της για το υψηλότερο επίπεδο τεχνικής εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της, με στόχο τον καλύτερο σχεδιασμό και υλοποίηση σύνθετων τεχνολογικών λύσεων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Για τους μηχανικούς της CL8, ο μήνας Μάιος ήταν ένας μήνας εκπαίδευσης και πιστοποίησης για να βελτιώσουν την ετοιμότητα και τις τεχνικές τους ικανότητες. 

Η CL8 είναι πιστή στη συνεχή βελτίωση και στη δια βίου μάθηση και επομένως επενδύει στους ανθρώπους και την τεχνολογία της. Έντεκα μηχανικοί πιστοποιήθηκαν με παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Microsoft που κυμαίνονται από την κορυφαία πιστοποίηση Azure Architect έως τις εξειδικεύσεις Administration and Security Expert σε τομείς λύσεων Microsoft Azure και Office 365.

Η εταιρεία γιόρτασε αυτές τις πιστοποιήσεις με μια μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της CL8. Ο κ. Κωνσταντίνος Καττιρτζής, o οποίος ηγείται της ομάδας ανάπτυξης συνεργατών της Microsoft σε Κύπρο, Μάλτα και Ελλάδα, απένειμε τις πιστοποιήσεις και έδωσε συγχαρητήρια στους 11 τεχνικούς της CL8 οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία διάφορες εξετάσεις σε προϊόντα τεχνολογίας Microsoft.

Ο κ. Καττιρτζής, δίνοντας συγχαρητήρια στον καθένα ξεχωριστά, αναγνώρισε την επένδυση της CL8 στη συνεργασία της με τη Microsoft. Τόνισε επίσης την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο εταιρειών και τις περαιτέρω προοπτικές συνεργασίας.

Ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CL8, Πέτρος Γ. Οικονομίδης ανέφερε «Η συνεχής επένδυση της εταιρείας στην εξέλιξη της τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης του προσωπικού της αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας. Γι’ αυτό το λόγο επενδύουμε σταθερά στη συστηματική και πιστοποιημένη εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Με όπλο τη γνώση και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού μας και αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις στους πελάτες μας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Με αυτές τις πιστοποιήσεις από την Microsoft, η CL8 μπορεί να προσφέρει μια πλήρη σειρά εξειδικευμένων εφαρμογών διαχείρισης Cloud και διαθέτει την απαραίτητη εξειδίκευση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση Private και Hybrid Clouds».
 
 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση