SAP Business ByDesign: δοκιμασμένη λύση για τις Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις της Κύπρου

Μια επιχείρηση δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη, για να είναι «έξυπνη». Όποιο κι αν είναι το μέγεθος, η μορφή και το αντικείμενό της, μπορεί να αξιοποιήσει «έξυπνες» τεχνολογίες για να μετασχηματιστεί, να καινοτομήσει, να παρουσιάσει ανατρεπτικές λύσεις και προϊόντα με προστιθέμενη αξία, να εκμεταλλευτεί νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να αναπτυχθεί εκθετικά. Πολύ περισσότερο σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που πρέπει να κάνουμε περισσότερα με λιγότερα… Το SAP Business ByDesign, μια ολοκληρωμένη σουίτα ERP στο Cloud ειδικά σχεδιασμένη για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, η οποία βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας (Machine Learning, IoT, Analytics) και λανσάρεται αυτές τις ημέρες για πρώτη φορά στην Κύπρο, μπορεί να δράσει καταλυτικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθώντας το όραμα της SAP για την «έξυπνη» επιχειρηματικότητα, το SAP Business ByDesign αποτελεί ιδανική λύση για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, σε βιομηχανία, τυποποίηση και υπηρεσίες, ιδιαίτερα στα χρηματοπιστωτικά, στο CRM και τους ανθρώπινους πόρους, στη διαχείριση μεγάλων έργων, σε προμήθειες και τροφοδοτική αλυσίδα. Απαιτεί χρόνο μόλις 8-12 εβδομάδων για την υλοποίησή του, «μιλάει» 12 γλώσσες και από την πρεμιέρα του- λειτουργεί ήδη σε πάνω 7.000 επιχειρήσεις-πελάτες, σε περισσότερες από 150 χώρες ανά τον κόσμο.

Στα πλεονεκτήματά του, που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αναγκαία πλέον μετάβαση κάθε επιχείρησης στην ψηφιακή εποχή, περιλαμβάνονται η απλότητα και η ευελιξία στη χρήση, η κάλυψη με ένα και μοναδικό σύστημα όλων των αναγκών της, η αυτοματοποιημένη διαχείριση κόστους, η ενσωματωμένη σε κάθε στάδιο άμεση δυνατότητα analytics ώστε κάθε απόφαση να στηρίζεται σε δεδομένα, η πανεύκολη και με απόλυτη ασφάλεια πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή (και από ψηφιακούς βοηθούς, εκτός από κινητά ή tablet) σε οποιαδήποτε στιγμή και, βεβαίως, η πλήρης συμμόρφωση και υποστήριξη όσων επιβάλλει ο ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων, GDPR.   

Το SAP Business ByDesign είναι διαθέσιμο ως software-as-a-service (SaaS), με μηνιαία συνδρομή που εξαρτάται από τις ανάγκες και τον αριθμό χρηστών. Φυσικά, με όλα τα πλεονεκτήματα, τις εμπειρίες και τις συνέργειες στο πλαίσιο του ευρύτερου οικοσυστήματος της SAP.

Περισσότερες πληροφορίες με αναφορές σε συγκεκριμένες μελέτες παραδείγματος και βέλτιστες πρακτικές γι’ αυτό το πολύτιμο εργαλείο διαχείρισης, το οποίο στηρίζει με ολιστικό τρόπο μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς σ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξής τους, θα δοθούν στη διάρκεια webinar στην αγγλική γλώσσα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου, στις 16:00. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

Επισκεφθείτε το SAP News Center. Ακολουθήστε μας σε Facebook & Twitter.

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023