Συνεργασία Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου και Supernova Consulting

Τη Supernova Consulting επέλεξε το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο (GOC) για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της  Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HRMS) του κέντρου, βασισμένο σε  πλατφόρμα SAP.  Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, με τη συγκεκριμένη συμφωνία η Supernova Consulting ανέλαβε να υλοποιήσει στo GOC την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού SAP SuccessFactors έτσι ώστε να μπορούν να έχουν τις σχετικές τους λειτουργίες στο cloud.

Στόχος του έργου είναι η ψηφιοποίηση και απλοποίηση των διαδικασιών του ανθρώπινου δυναμικού. Με τις λύσεις SAP SuccessFactors θα είναι δυνατή η ενοποίηση όλων των διαδικασιών και πολιτικών σε μια κοινή, ολοκληρωμένη, κεντρική ψηφιακή πλατφόρμα έτσι ώστε να διασφαλίζεται βελτιωμένη ποιότητα και ενισχυμένη διαφάνεια, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μια μοναδική εργασιακή εμπειρία στο δυναμικό του κέντρου.

Εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της σε περιβάλλοντα Υγείας, η Supernova Consulting θα παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation) και παραμετροποίησης της υποδομής του κέντρου για την διασύνδεση (integration) προς τα υπάρχοντα συστήματα.

Στην ολοκλήρωσή του, το συγκεκριμένο έργο θα αναβαθμίσει και θα εκσυγχρονίσει τον τρόπο λειτουργίας της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του GOC, προσφέροντας ακριβή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, καταργώντας την τήρηση πολλαπλών αρχείων και εισάγοντας μια πλειάδα από αυτοματισμούς.

Επίσης, το κέντρο θα επιτύχει την ορθή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, γεγονός που θα επιφέρει μειωμένα διαχειριστικά κόστη, αύξηση της παραγωγικότητας, καθώς και ευελιξία στη δημιουργία αναφορών προς τη διοίκηση.

Το σύστημα θα καλύψει τις ενότητες της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού (Employee Administration), Διαχείρισης Χρόνου (Time Management) και Ανάπτυξης Προσωπικού (Talent Management).

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Γεωργιάδη, Διοικητικό Διευθυντή του  κέντρου,  «η επιλογή της λύσης SAP SuccessFactors στo Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, έρχεται να προστεθεί στην ήδη πετυχημένη εμπειρία του κέντρου με τεχνολογίες SAP έχοντας συνεργάτη την Supernova Consulting. Παράλληλα, επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά, ότι η Supernova Consulting είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους και αξιόπιστους υλοποιητές SAP λύσεων στον χώρο της υγείας».

«Είμαστε σίγουροι ότι το έργο θα έχει απόλυτη επιτυχία και ότι σύντομα θα προσφέρουμε στο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου μια κοινή, ολοκληρωμένη, κεντρική ψηφιακή πλατφόρμα, προσφέροντας μια μοναδική εργασιακή εμπειρία».

Ο Κυριάκος Στυλιανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Supernova Consulting δήλωσε: «Οι λύσεις SAP SuccessFactors έχουν ήδη υλοποιηθεί από πολλές εταιρείες στην Κύπρο που αναγνωρίζουν τη σημασία των ανθρώπινων πόρων και προωθούν στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο επέλεξε τις λύσεις της SAP SuccessFactors με την Supernova Consulting και για την εξέλιξη της συνεργασίας μας με εφαρμογή περισσότερων τεχνολογιών της SAP. Παράλληλα νοιώθουμε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου που καθημερινά καλυτερεύει ζωές συνανθρώπων μας και  συνεισφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία μας.»
 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση