Astrobank: Άνοιξαν 12 νέες θέσεις εργασίας

Η Astrobank αναγνωρίζει τον καθοριστικό ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού στην ανάπτυξη και εξέλιξη του οργανισμού και τον θεωρεί σημαντικό κεφάλαιο και παράγοντα υψηλής προστιθέμενης αξίας. Ο κεντρικός άξονας στην πολιτική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού είναι η δημιουργία ισχυρής ομάδας επαγγελματιών, ικανής να λειτουργήσει συντονισμένα και αποτελεσματικά στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Εφαρμόζοντας την πιο πάνω πολιτική σε εξωτερικούς υποψηφίους η Τράπεζα αποφάσισε να προκηρύξει τις ακόλουθες κενές θέσεις στο τμήμα Πληροφορικής, οι εργασίες του οποίου έχουν μεγάλη σημασία τόσο για τη λειτουργικότητα της Τράπεζας, όσο και για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ως εκ τούτου, οι ακόλουθες κενές θέσεις απευθύνονται σε φιλόδοξους και δυναμικούς απόφοιτους, κάτοχους σχετικού Πανεπιστημιακού διπλώματος με άριστες διαπροσωπικές και επικοινωνιακές ικανότητες που έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν κάτω από συνθήκες πίεσης και τήρησης αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων. Τα Βιογραφικά Σημειώματα μπορούν να υποβληθούν στην σελίδα για κάθε μια από τις πιο κάτω θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν για περισσότερες από μία θέση. Μόνο αιτήσεις που θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της πιο πάνω διαδικασίας θα ληφθούν υπόψη. Οι αιτήσεις υποψηφίων που δεν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα δεν θα τύχουν επεξεργασίας και δεν θα υπάρξει περαιτέρω επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν Πιστοποιητικό Λευκού ποινικού μητρώου και οι άνδρες αιτητές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει την στρατιωτική τους θητεία. Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν πλήρους εμπιστευτικότητας. 

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα για οποιαδήποτε από αυτές τις θέσεις και έχουν το όραμα και τη θέληση να εργαστούν σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο Οργανισμό να αποστείλουν Βιογραφικό Σημείωμα, το αργότερο μέχρι την 14η Ιουνίου 2020.

Aναλυτικά:

IT Architect

1 θέση

Back-end Software Engineer

1 θέση

Junior Systems Engineer

3 θέσεις

Front-end Software Engineer

1 θέση

iOS Software Engineer

1 θέση

Android Software Engireer

1 θέση

Project Manager

 

1 θέση

QA Officer

1 θέση

Senior Developer

1 θέση

Systems Engineer

1 θέση

 

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023