Monopolion: Άμεση και αποτελεσματική διαδικτυακή προώθηση ακινήτων

Στον 21ο αιώνα, κάθε επιχείρηση, η οποία απέχει από τη σύγχρονη τεχνολογία, μοιραία, καταλήγει να περιθωριοποιείται στην αγορά του real estate, μένοντας πίσω στον ανταγωνισμό. Η διαδικτυακή προώθηση ακινήτων τείνει να γίνει μονόδρομος εξαλείφοντας κάθε εναλλακτικό είδος και οι παραδοσιακές αξίες των χρονοβόρων χειρόγραφων σημειώσεων, της ανάγκης αναζήτησης πελατών, της χειροκίνητης οργάνωσης και διαχείρισης όγκου πληροφοριών, των ασύγχρονων πληροφοριών ή της περιορισμένης εξυπηρέτησης, λειτουργούν, πλέον, μόνο ως τροχοπέδη για τον κάθε μεσίτη. 

Η τεχνολογία του Proptech, έχει αντικαταστήσει και εξελίξει όλα τα παραπάνω, ενδυναμώνοντας και κάνοντας πιο αποτελεσματική την εργασία του κάθε μεσίτη ή developer. Η αγορά του real estate αφορά έναν συνδυασμό από την τεχνολογία της πληροφορίας και των οικονομικών και αυτός ο συνδυασμός βρίσκει εφαρμογή στις τεχνολογίες της εταιρείας μας. Πρόκειται για τεχνολογία,  η οποία συνδυάζει τους δύο αυτούς επιστημονικούς κλάδους και εξάγει εκείνα τα αποτελέσματα, τα οποία κάνουν την εργασία του επαγγελματία ταχύτερη και πιο αποτελεσματική.

Η τεχνολογία του Monopolion με την ενεργή παρουσία του επί 6 αδιάλειπτα χρόνια, κατάφερε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις μεταξύ 500 παρόμοιων εταιρειών. Πέρα από την εμπειρία, τα σημεία που έκαναν το Monopolion να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσες είναι: οι ιστοσελίδες, οι εφαρμογές, τα APIs και τα data analysis. Βασισμένο σε αυτούς τους 4 πυλώνες της σύγχρονης τεχνολογίας, εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική διαδικτυακή προώθηση των ακινήτων, μέσω της παροχής των αναγκαίων πληροφοριών της κάθε μεσιτικής επιχείρησης, της αυτοματοποίησης των χρονοβόρων διαδικασιών και υπενθυμίσεων, της διοχέτευσης της λίστας ακινήτων σε πολλαπλές διαδικτυακές πύλες, της προσέλκυση των πραγματικών πελατών και μέσω της δημιουργίας ενός ασφαλή δικτύου συνεργασίας.

Η τεχνολογία του Monopolion, βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και σε machine learning (μηχανές εκμάθησης), επιτρέποντας έτσι την αυτοματοποίηση των εργασιών με σκοπό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη συναλλαγή, τη διαχείριση ακινήτων μέσω ψηφιακών πινάκων εργαλείων, την έρευνα και ανάλυση επουσιωδών πληροφοριών μέσω των data analysis, τη διοχέτευση της λίστας ακινήτων σε άλλες ιστοσελίδες ίδιου περιεχομένου μέσω των APIs. Πλέον, η πληροφορία φτάνει στον πελάτη –χωρίς περιορισμό μέσων, καθώς πρόκειται για τεχνολογία συμβατή με το κινητό τηλέφωνο του-  χωρίς την επέμβαση του μεσίτη και η μεταξύ τους επικοινωνία γίνεται με σύγχρονο τρόπο και σε πραγματικό χρόνο χάρη στα αυτοματοποιημένα μηνύματα 24 ώρες το 24ώρο και 7 μέρες την εβδομάδα. Συμβάλλει στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και κάθε μεσίτης αποτελεί μέλος ενός ασφαλούς δικτύου διακίνησης.
 

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One