H PrimeTel καταδικάζει τον εμπρησμό κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό

Η PrimeTel καταδικάζει απερίφραστα τον βανδαλισμό τηλεπικοινωνιακών υποδομών της Cyta από αγνώστους και καλεί τον κόσμο να μην επηρεάζεται από ανυπόστατες φήμες και θεωρίες συνομωσίας.

Τα επεισόδια αυτά επηρεάζουν σημαντικά την ομαλή λειτουργία των δικτύων, τα οποία διασφαλίζουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες ζωτικής σημασίας. Η καταστροφή των υποδομών υπονομεύει την εργασία από το σπίτι και την ομαλή λειτουργία των οικονομικών, εκπαιδευτικών και κοινωνικών θεσμών.

Στην πρωτόγνωρη και απρόσμενα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το Internet και η τεχνολογία αποτελούν ισχυρούς συμμάχους στην αντιμετώπιση της πανδημίας διευκολύνοντας τη ζωή όλων μας. Αυτές τις μέρες είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχουν όλοι πρόσβαση σε αξιόπιστες υπηρεσίες επικοινωνίας.

Οι εργαζόμενοι της PrimeTel αλλά και όλων των παρόχων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια,  ώστε να διαχειριστούν τον αυξημένο φόρτο των δικτύων και να διασφαλίσουν την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των τηλεπικοινωνιακών υποδομών. Στην PrimeTel, κάνουμε ότι είναι δυνατό, ώστε να προσφέρουμε σε κάθε οικογένεια και επιχείρηση της Κύπρου το αγαθό της επικοινωνίας. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυό μας για να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες, κάθε στιγμή και κάτω από όλες τις συνθήκες, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη επικοινωνία για όλους.

Καλούμε τον κόσμο να μην επηρεάζεται από fake news και θεωρίες συνομωσίας και να βοηθήσει ώστε να απομονωθούν όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες ενέργειες και εγκληματικές πράξεις.

Εάν διαπιστώσετε οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές, παρακαλούμε να το αναφέρετε στις αρμόδιες αρχές.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση