Η Oracle παρέχει ένα δωρεάν εργαλείο HR για να βοηθήσει τους πελάτες να κρατήσουν τους εργαζόμενους ασφαλείς

Δελτίο Τύπου  09/04/2020 19:30
Η Oracle παρέχει ένα δωρεάν εργαλείο HR για να βοηθήσει τους πελάτες να κρατήσουν τους εργαζόμενους ασφαλείς

Η Oracle παρέχει ένα δωρεάν εργαλείο HR για να βοηθήσει τους πελάτες να κρατήσουν τους εργαζόμενους ασφαλείς

Δελτίο Τύπου  09/04/2020 19:30

Η Oracle παρέχει δωρεάν πρόσβαση στη λύση Workforce Health and Safety στους υφιστάμενους πελάτες Oracle Human Capital Management Cloud μέχρι να τελειώσει η πανδημία.

RELATED ARTICLES

Αυτή η λύση θα βοηθήσει τους πελάτες της να διαχειριστούν βασικά θέματα υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας και να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα ανταπόκρισης, όπως:

  • Ποιος από τον οργανισμό μας έχει εκτεθεί στον ιό;
  • Έχουν καθαριστεί κατάλληλα οι κοινόχρηστοι χώροι των κτιρίων;
  • Διαθέτουμε αρκετές προμήθειες για τον καθαρισμό χώρων και για την προστασία του προσωπικού;
  • Πώς προσεγγίζω το προσωπικό για να ενημερώσω ότι έχει προκύψει κάποιο περιστατικό;
  • Χρειάζεται να ειδοποιήσω τις τοπικές υγειονομικές αρχές; Ποια δεδομένα θα πρέπει να κοινοποιήσω;
  • Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έχουμε κάνει παρακολουθήσει πλήρως ένα περιστατικό, αλλά και ότι έχουμε υλοποιήσει διορθωτικές δράσεις;

 

Οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες όπου και όπως χρειάζεται, από φορητές μέχρι επιτραπέζιες συσκευές. Αυτή η λύση αξιοποιείται σαν ένα «κουμπί ανταπόκρισης σε περιστατικά». Δίνει στα στελέχη και τους διευθυντές των HR τμημάτων τρόπους υλοποίησης των απαραίτητων ενεργειών ώστε να παραμείνουν ασφαλείς οι εργαζόμενοι.

Η λύση Workforce Health and Safety βοηθάει στην αυτοματοποίηση των αναφορών για περιστατικά στους χώρους εργασίας τώρα και στο μέλλον, καθώς προσαρμοζόμαστε σε υψηλότερο επίπεδο εγρήγορσης σχετικά με περιστατικά υγείας και ασφάλειας. Όταν ένας εργαζόμενος ή διευθυντής HR αναφέρει κάποιο περιστατικό, το σύστημα το δρομολογεί αμέσως στο πρόσωπο εκείνο που έχει οριστεί για την αντιμετώπιση και εκτέλεση ενεργειών. Στέλνει, επίσης, ένα email επιβεβαίωσης στο πρόσωπο που ανέφερε το περιστατικό, τονίζοντας ότι η αναφορά του έχει ληφθεί και ότι γίνονται ενέργειες.

Eκτός από την παροχή μιας εύκολης, αποτελεσματικής και εμπιστευτικής διαδικασίας για το χειρισμό ζητημάτων υγείας και ασφάλειας, η λύση Workforce Health and Safety διασφαλίζει ότι οι αναφορές ακολουθούνται από τις κατάλληλες ενέργειες.

Δεσμευόμαστε να βοηθάμε τους πελάτες μας να ανταποκριθούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα στις απαιτήσεις περί υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Διαθέτουμε ένα white paper με αναλυτικές οδηγίες για την παραμετροποίηση βασικών αναφορών περιστατικών και έχουμε εικονικές «ώρες γραφείου» μέχρι το τέλος Απριλίου για να παρέχουμε βοήθεια με την παραμετροποίηση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας