Στρατηγική συνεργασία Delphi ART LTD με Softweb LTD

Δελτίο Τύπου  09/04/2020 11:00
Στρατηγική συνεργασία Delphi ART LTD με Softweb LTD

Στρατηγική συνεργασία Delphi ART LTD με Softweb LTD

Δελτίο Τύπου  09/04/2020 11:00

Η Delphi ART LTD και η Softweb® LTD ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία στρατηγική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του Web και Mobile επιχειρηματικού λογισμικού στην Κύπρο.

RELATED ARTICLESΤο άθροισμα της εγκατεστημένης βάσης των δύο εταιρειών ξεπερνάει τους 900 πελάτες, καθιστώντας αυτή τη στρατηγική συνεργασία μια ολοκληρωμένη και ηγετική λύση πληροφορικής στην Κύπρο, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και ανάγκης.

Κοινός στόχος της Delphi ART και της Softweb® είναι να παρέχουν καινοτόμες λύσεις και προϊόντα τα οποία συμβάλλουν στην αύξηση παραγωγικότητας των επιχειρήσεων και ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Η Delphi ART LTD ιδρύθηκε το 1999 ως εταιρεία συμβούλων που ειδικεύεται στην Σχεδίαση Ιστοσελίδων και Διαδικτυακών Λύσεων. Το φάσμα των υπηρεσιών της περιλαμβάνει επιπλέον, πλάνα  φιλοξενίας και μια εκτεταμένη σειρά λύσεων πληροφορικής και προϊόντων από κορυφαίους προμηθευτές, όπως η Microsoft και HP.

Η Softweb® κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Web και Mobile επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελληνική αγορά. Είναι μια καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου – Mobile applications, όπως επίσης στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών και έχει διακριθεί σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Σημείο σταθμός στην πορεία της εταιρείας ήταν η δημιουργία του Pocketwarp, ένα ολοκληρωμένο σύστημα online διασύνδεσης πολλαπλών back-end συστημάτων (ERP, CRM, web/mobile CMS, κτλ.) με Web και Mobile εφαρμογές, το οποίο αποτελεί την τεχνολογική βάση πάνω στην οποία αναπτύσσονται όλες οι λύσεις και τα προϊόντα της Softweb®.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας