Στρατηγική συνεργασία Delphi ART LTD με Softweb LTD

Η Delphi ART LTD και η Softweb® LTD ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία στρατηγική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του Web και Mobile επιχειρηματικού λογισμικού στην Κύπρο.

Το άθροισμα της εγκατεστημένης βάσης των δύο εταιρειών ξεπερνάει τους 900 πελάτες, καθιστώντας αυτή τη στρατηγική συνεργασία μια ολοκληρωμένη και ηγετική λύση πληροφορικής στην Κύπρο, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και ανάγκης.

Κοινός στόχος της Delphi ART και της Softweb® είναι να παρέχουν καινοτόμες λύσεις και προϊόντα τα οποία συμβάλλουν στην αύξηση παραγωγικότητας των επιχειρήσεων και ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Η Delphi ART LTD ιδρύθηκε το 1999 ως εταιρεία συμβούλων που ειδικεύεται στην Σχεδίαση Ιστοσελίδων και Διαδικτυακών Λύσεων. Το φάσμα των υπηρεσιών της περιλαμβάνει επιπλέον, πλάνα  φιλοξενίας και μια εκτεταμένη σειρά λύσεων πληροφορικής και προϊόντων από κορυφαίους προμηθευτές, όπως η Microsoft και HP.

Η Softweb® κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Web και Mobile επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελληνική αγορά. Είναι μια καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου – Mobile applications, όπως επίσης στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών και έχει διακριθεί σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Σημείο σταθμός στην πορεία της εταιρείας ήταν η δημιουργία του Pocketwarp, ένα ολοκληρωμένο σύστημα online διασύνδεσης πολλαπλών back-end συστημάτων (ERP, CRM, web/mobile CMS, κτλ.) με Web και Mobile εφαρμογές, το οποίο αποτελεί την τεχνολογική βάση πάνω στην οποία αναπτύσσονται όλες οι λύσεις και τα προϊόντα της Softweb®.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών