Ασταμάτητη καινοτομία

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά και οι ασύγκριτες επιδόσεις των εκτυπωτικών μηχανημάτων της HP έχουν αναδείξει την εταιρεία σε παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των προϊόντων και λύσεων εκτύπωσης. Ειδικότερα στον τομέα των Home Printing Services, η HP είναι σε σήμερα σε θέση να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη καινοτομία και ευελιξία μέσα από εκτυπωτές που λύνουν τα χέρια των χρηστών τους και αγγίζουν το μάξιμουμ της απόδοσης και της οικονομίας.

Έχοντας καθιερώσει μια πολυετή συνεργασία με την HP ως εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων της εταιρείας στην Κύπρο, η ΑΤ Multitech διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να προσφέρει στους πελάτες της τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές λύσεις εκτύπωσης HP. Μια τέτοια περίπτωση είναι και οι νέοι εκτυπωτές HP Neverstop Laser. 

Οι πρώτοι εκτυπωτές στον κόσμο με ενσωματωμένο δοχείο γραφίτη!
Είναι μια πραγματικά πρωτοποριακή σειρά εκτυπωτών Laser: όπως φαίνεται και από την ονομασία τους, οι HP Neverstop Laser δεν σταματούν να εκτυπώνουν μέχρι και 5.000 σελίδες μέχρι την αναπλήρωση του γραφίτη, η οποία πραγματοποιείται άμεσα χάρη σ’ ένα εύχρηστο reload kit από την HP, χωρίς τη χρήση εξωτερικών δοχείων! Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες των HP Neverstop Laser κερδίζουν μια σειρά από πλεονεκτήματα:

Εξοικονόμηση γραφίτη έως και 80% - με την κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία του HP toner, για άριστο αποτέλεσμα σε κάθε σελίδα, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.  

Αναπλήρωση μέσα σε 15 δευτερόλεπτα –  χωρίς κόπο και άγχος, η επαναστατική σχεδίαση του HP reload kit σας επιτρέπει να συνεχίζετε να εκτυπώνετε, σαν να μη σταματήσατε ποτέ!

Έως και 10 φορές περισσότερες σελίδες με μία γόμωση -  ελαχιστοποιήστε τις διακοπές εκτυπώνοντας μέχρι και 5.000 σελίδες προτού αναπληρώσετε, ξεπερνώντας κάθε επίδοση των HP Laser της κατηγορίας.

Απόλυτη ελευθερία για εργασία από οπουδήποτε – εκτυπώστε, σαρώστε και αντιγράψτε έγγραφα με το HP Smart, την κορυφαία εφαρμογή εκτύπωσης της κατηγορίας της.
 
Επεκτείνετε για 3 χρόνια την εγγύηση και την προστασία της επένδυσής σας
Ως εξουσιοδοτημένος διανομέας προϊόντων HP, η AT Multitech σας δίνει την ευκαιρία να αγοράσετε επιλεγμένα μοντέλα HP Neverstop Laser, αποκτώντας πρόσθετη Εμπορική Εγγύηση HP 3 ετών, εφόσον είστε τελικοί χρήστες και εγγραφείτε στην Εγγύηση εντός 60 ημερών από την αγορά.

Η προσφορά για την επέκταση της Εγγύησης HP 3 ετών ισχύει και με αγορές επιλεγμένων  εκτυπωτών HP OfficeJet και OfficeJet Pro, HP LaserJet, HP Ink Tank και HP Smart Tank.

Προστατεύοντας την επένδυσή σας με μια εκτεταμένη Εμπορική Εγγύηση 3 ετών από την HP, απαλλάσσεστε από κάθε ενδεχόμενη ανησυχία για το μέλλον. Ό,τι και να συμβεί, δεν θα υπάρχει καμία ταλαιπωρία –και φυσικά κανένα κόστος, κρυφό ή φανερό! Μην ξεχνάτε ότι οι αντικαταστάσεις και επιδιορθώσεις εξαρτημάτων εκτός εγγύησης ενδέχεται να στοιχίζουν ακριβά.  
 
AT Multitech
Η Α.Τ Multitech συμπληρώνει φέτος 27 χρόνια εμπειρίας στη διάθεση μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων τεχνολογίας στην κυπριακή αγορά. Μέσα στην πολυετή πορεία της, η εταιρεία έχει συνάψει πλήθος συνεργασιών με κορυφαίους οργανισμούς του κλάδου σε διεθνές επίπεδο, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας.

Δειτε Επισης

Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας