Δίπλα στην επιχείρησή σας η Cyta Business

Διανύουμε ίσως μια από τις δυσκολότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας, αφού ο κορονοϊός καθήλωσε σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη και όλοι ανεξαιρέτως έχουν επηρεαστεί. 

Οι αντοχές του επιχειρηματικού κόσμου όχι απλά δοκιμάζονται εκ νέου, αλλά αυτή τη φορά τα νέα δεδομένα και οι περιορισμοί που έχουν εφαρμοστεί έχουν αναγκάσει τις επιχειρήσεις να διεξάγουν τις εργασίες τους με το προσωπικό να βρίσκεται στο σπίτι.  Έτσι, το διαδίκτυο και οι τηλεπικοινωνίες αποτελούν το σημαντικότερο όπλο σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα.
 
Αντιλαμβανόμενη και αφουγκραζόμενη κάθε στιγμή τις ανάγκες των επιχειρήσεων, η Cyta Business  προσφέρει διαχρονικά υπηρεσίες και λύσεις που καλύπτουν πλήρως όλα όσα χρειάζονται οι επαγγελματίες και στην προκειμένη για να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής τους και οι εργαζόμενοί τους να έχουν απρόσκοπτη και άριστη επικοινωνία κατά την εργασία από το σπίτι.
 
«Οι πελάτες μας ήταν και παραμένουν η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε δίπλα τους, αντλούμε δύναμη από αυτούς και μαζί θα βγούμε δυνατότεροι από αυτή τη δοκιμασία. Ανέκαθεν τους στηρίζουμε έμπρακτα, όπως θα πράξουμε και τώρα».
 
Εργασία από το σπίτι, αποδοτικά και αποτελεσματικά
Σημαντικές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Cyta Business για εργασία από το σπίτι, παρέχοντας δωρεάν για τρεις μήνες τα βασικά εργαλεία. Υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται στη διάθεση των πελατών της εδώ και χρόνια.
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται σταθερά από τη Cyta Business: Η υπηρεσία αυτή είναι στη διάθεση των πελατών της Cyta Business εδώ και χρόνια και λειτουργεί με τον εξής απλό τρόπο: Ενημερώστε τους πελάτες σας με ένα τηλεφωνικό μήνυμα για το πώς θα λειτουργεί η επιχείρησή σας αυτή την περίοδο. Στείλτε το στο Cyta Business για να ηχογραφηθεί και να τοποθετηθεί στον κεντρικό αριθμό της επιχείρησής σας, ώστε να ακούγεται σε κάθε εισερχόμενη κλήση.
  Και η υπηρεσία Ring Group, καλύπτει εδώ και χρόνια τις ανάγκες των επιχειρήσεών σας. Καθορίστε σειρά αριθμών για να απαντάει στις κλήσεις προς την επιχείρησή σας. Οι υπάλληλοί σας θα λειτουργούν το τηλεφωνικό κέντρο κανονικά από το σπίτι τους, λαμβάνοντας τις κλήσεις είτε στο σταθερό ή στο κινητό προσωπικό τους αριθμό.
  Σας υπενθυμίζουμε και τη διευκόλυνση αυτή, την οποία σας παρέχει η Cyta Business μέσω της υπηρεσίας Call forwarding for PBXΗ και σας επιτρέπει να μεταβιβάσετε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις προς τους εσωτερικούς αριθμούς του PBX σας, σε οποιονδήποτε αριθμό (σταθερό ή κινητό) εντός ή εκτός της εταιρείας σας.
  Η χρήσιμη αυτή υπηρεσία προσφέρεται επίσης εδώ και χρόνια από τη Cyta Business. Σας διευκολύνει να καταγράφετε τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις από τα σταθερά ή κινητά των εργαζομένων σας για τις συνομιλίες που αφορούν παραγγελίες, εξυπηρέτηση, κρατήσεις ή/και διαπραγματεύσεις, οι οποίες μπορούν να φυλάσσονται ασφαλισμένα για να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές, όταν και εφόσον τις χρειαστείτε.
  Η διευκόλυνση Telephony OntheGo σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το σταθερό τηλεφωνικό σας αριθμό στο κινητό, για να λαμβάνετε τις κλήσεις σας οπουδήποτε στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Εργαλείο το οποίο έχει αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό από πολλές επιχειρήσεις, πόσω μάλλον τώρα.
 
Διαχρονική στήριξη από τη Cyta Businnes και διαδικτυακά
Κορυφαία τεχνολογία από τη Cyta Business και στο διαδίκτυο με εργαλεία για φύλαξη και διαχείριση αρχείων και εξαιρετικής ποιότητας τηλεδιασκέψεις, δωρεάν για τρεις μήνες.
  Το εξαιρετικό αυτό προϊόν, σας παρέχει τα ευέλικτα και γνώριμα εργαλεία κορυφαίας τεχνολογίας γραφείου Office, για να εργάζεστε αποτελεσματικά όπου και αν βρίσκεστε. Η εγγραφή και διάθεση γίνεται από το https://cloudmarketplace.cyta.com.cy/Register.aspx.
 
BusinessCloud
Εδώ και αρκετό καιρό, η υπηρεσία BusinessCloud σας παρέχει δωρεάν 20GB χώρο στο Cloud της Cyta, για να έχετε κοινό χώρο για την επιχείρησή σας, για απομακρυσμένη αποθήκευση και διαχείριση των αρχείων (BusinessCloud Storage), καθώς επίσης και για εφεδρική αποθήκευση των δεδομένων σας (BusinessCloud BackUp).
  Πρόσβαση από το σπίτι σε εφαρμογές και σε αρχεία που φυλάσσονται στον χώρο της επιχείρησής σας. Η διευκόλυνση σας επιτρέπει να διενεργείτε τηλεφωνικές συνδιασκέψεις με τους συνεργάτες σας όπου κι αν βρίσκονται, με εξαιρετική ποιότητα φωνής. Υπηρεσία η οποία παρέχεται εδώ και πολλά χρόνια και τώρα αξιοποιείται από περισσότερες επιχειρήσεις λόγω της κατάστασης, με άριστα σχόλια από τους πελάτες της Cyta Business.
 
Παράλληλα , από την 1η Απριλίου διπλασιάζεται ο όγκος Mobile Internet για περίοδο τριών μηνών σε όλους τους πελάτες, με τα προγράμματα Συμβολαίου (RED, Classic, MakeYour Own, Mobile Wi-Fi, VMB, Youth) με το πρόγραμμα Προπληρωμένης soeasy (soeasy Plus/Youth) και με την αγορά πακέτων Mobile Internet. Επιπρόσθετα, διπλασιάζεται η ταχύτητα για τα προγράμματα FREEDOM και FREEDOM Plus.
 
Ενώ παρέχεται δυνατότητα προσωρινής αποσύνδεσης της υπηρεσίας Cytavision Public Pack για όλη την περίοδο που οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές, ώστε μόλις αρθούν οι περιορισμοί, να μπορούν να ενεργοποιήσουν ξανά τις υπηρεσίες τους. Παρέχεται επίσης δωρεάν εγκατάσταση και μηνιαία συνδρομή για περίοδο τριών μηνών στο πακέτο Cytavision Hotel Pack σε ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν συνανθρώπους μας που τελούν σε περιορισμό (υπάρχουν τεχνικές προϋποθέσεις).
 
Η προφύλαξη γενικά, αλλά κυρίως η διαφύλαξη της ιδιωτικότητας και ασφάλειας των δεδομένων όλων όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Cyta Business, αποτελεί για τον οργανισμό αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Ανέκαθεν αυτό αποτελούσε. Τα πρόσφατα μέτρα απομόνωσης, που επιβάλλουν την παραμονή μας στο σπίτι, έχουν αυξήσει ραγδαία τη χρήση υπηρεσιών επικοινωνίας και κυρίως τη διαδικτυακή παρουσία όλων μας.
 
Η ασφάλεια σας είναι σημαντική
Το Κέντρο Διαχείρισης Κυβερνοασφάλειας της Cyta, προτρέπει τους εργαζομένους να έχουν εγκατεστημένο αντιϊκό λογισμικό (Αntivirus Software) στον υπολογιστή τους και να εγκαταστήσουν έγκαιρα ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος και των λογισμικών που χρησιμοποιούν. Επίσης, συμβουλεύει το προσωπικό να μην επισκέπτεται ιστοσελίδες που στέλνουν άγνωστοι ή προωθούνται μέσω κοινωνικών δικτύων, να μην απαντάει σε emails που ζητούν προσωπικές πληροφορίες και τέλος οι κωδικοί των υπολογιστών να είναι μέχρι 12 χαρακτήρες και να μην μοιράζονται σε τρίτους.
 
Είμαστε εδώ
H εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών πελατών αποτελεί πρώτιστο μέλημα των στελεχών της Cyta Business , ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τη χρειάζονται περισσότερο. Το Κέντρο  eξυπηρέτησης Eπιχειρηματικών πελατών στο 150, είναι καθημερινά διαθέσιμο προς την εξυπηρέτηση επαγγελματιών παγκύπρια.
 
 
 

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης