Λογισμικό διαχείρισης απουσιών και εργασίας εκτός γραφείου

Δελτίο Τύπου  31/03/2020 19:30
Λογισμικό διαχείρισης απουσιών και εργασίας εκτός γραφείου

Λογισμικό διαχείρισης απουσιών και εργασίας εκτός γραφείου

Δελτίο Τύπου  31/03/2020 19:30
Οι έκτακτες καταστάσεις χρειάζονται εξαιρετικές λύσεις. Το Crew Absence Management είναι πλατφόρμα διαχείρισης απουσιών και εργασίας εκτός γραφείου, η οποία μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας και τους υπαλλήλους σας εύκολα και αποτελεσματικά να ειδοποιήσουν για εργασία από το σπίτι, να ζητήσουν άδεια, να ενημερώσουν για άδεια ασθενείας και να έχουν μια γενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις απουσίες τους. Το Crew Absence Management εμφανίζει άμεσα την κατάσταση ενός υπαλλήλου, δείχνει το υπόλοιπο αδειών, το ιστορικό απουσιών και μελλοντικές προγραμματισμένες άδειες και αργίες. 

RELATED ARTICLES


 
Οι διευθυντές έχουν μια λεπτομερή και σε πραγματικό χρόνο επισκόπηση της κατάστασης αδειών όλων των υπαλλήλων. Ενημερώνονται άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με νέα αιτήματα αδειών, μπορούν να λαμβάνουν άμεσα αποφάσεις χρησιμοποιώντας το κινητό ή τον υπολογιστή, να συνδεθούν στην πλατφόρμα για να ελέγξουν εκθέσεις για την εταιρεία και τους υπαλλήλους.
 
Το Crew Absence Management λειτουργεί αποκλειστικά με τεχνολογίες cloud και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα της εταιρείας σας προστατεύονται πλήρως. Το Crew Absence Management συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις προστασίας δεδομένων.
 
Το Crew Absence Management είναι άμεσα διαθέσιμο σε συσκευές iPhone και Android, καθιστώντας εύκολη και άμεση την πρόσβαση των υπαλλήλων και των διευθυντών στην πλατφόρμα. Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και γρήγορη και μπορείτε να ξεκινήσετε τη λειτουργία της πλατφόρμας αμέσως. Λόγω της παρούσας κατάστασης, το Crew Absence Management προσφέρεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους με δωρεάν εγκατάσταση και ένα μήνα δωρεάν δοκιμή και έπειτα με 50% έκπτωση για όσες εταιρείες θα το συνεχίσουν πέραν το τέλος Απριλίου 2020 .
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Crew Absence Management στην ιστοσελίδα μας https://getcrew.eu για οποιεσδήποτε απορίες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας