Powersoft: Δωρεάν μεταφορά στο Powersoft365 Cloud ERP

Την δωρεάν μεταφορά στο Powersoft365 Cloud ERP ανακοίνωσε η Powersoft δημιουργός της οικογένειας προϊόντων Powersoft365. Η σειρά προϊόντων που έχει την δυνατότητα εξ αποστάσεως χρήση (Cloud) περιλαμβάνει Λογιστικό σύστημα ,διαχείριση αποθήκης ,application για B2B πωλήσεις ,σημείο πώλησης λιανικής ,livestock e-commerce . Η προσφορά αφορά την μεταφορά δεδομένων από οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή στα νέα λογισμικά και συμπεριλαμβάνει και τον πρώτο μήνα Δωρεάν. Σε περιπτώσεις προσωρινής μετάβασης κάθε περίπτωση θα εξετάζεται ξεχωριστά.

Η εκπαίδευση γίνεται εξ αποστάσεως με την μέθοδο των webinars .

Στην ανακοίνωση ο Γιώργος Μαλέκκος CEO & Software Innovation Architect της εταιρείας είπε σχετικά «σίγουρα βρισκόμαστε μπροστά σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες και υποχρεωνόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που μας προσφέρονται από την σημερινή τεχνολογία στο έπακρο. Το cloud  εκτός από εξ αποστάσεως πρόσβαση προσφέρει όχι μόνο την ασφάλεια και την ευελιξία που χρειαζόμαστε αλλά και πρόσθετα εργαλεία αναφορών (reports- Business Intelligence reporting) που στην προηγούμενη γενιά των desktop λύσεων ήταν πανάκριβα και απρόσιτα για τις μικρές εταιρείες.

Σήμερα με την μορφή του SAAS (Software as a service) οι ιδιοκτήτες των εταιρειών μπορούν να έχουν αυτά τα εργαλεία με ένα μικρό μηνιαίο ποσό. Θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τις εταιρείες να βγουν από αυτό το κλοιό όσο πιο ομαλά γίνεται έστω και αν θέλουν να κρατήσουν τα προηγούμενης γενεάς συστήματα τους ακόμα και με ΔΩΡΕΑΝ προσωρινή χρήση του cloud μας  . Κάθε αίτηση θα εξεταστεί ξεχωριστά και θα δώσουμε τα μέγιστα για να βοηθήσουμε.

Στις Κυβερνητικές υπηρεσίες και άλλους οργανισμούς που αφορούν εξυπηρέτηση κοινού για τον COVIC-19 η μεταφορά , χρήση και εκπαίδευση θα δοθεί εξολοκλήρου ΔΩΡΕΑΝ για όσο χρόνο χρειαστεί».

Η φόρμα επικοινωνίας βρίσκεται στο site  www.powersoft365.com

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads