Αναστέλλεται η λειτουργία των Cytashop, δεν θα διακόπτει υπηρεσίες για απλήρωτους λογαριασμούς

Μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε  η Κυβέρνηση, η Cyta ανταποκρίνεται άμεσα στα νέα δεδομένα και με στόχο τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και του προσωπικού της και κατ’ επέκταση του ευρύτερου κοινού, αποφάσισε τα ακόλουθα:

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των καταστημάτων Cytashop που βρίσκονται εντός των εμπορικών Κέντρων και πολυκαταστημάτων παγκύπρια, τα οποία σύμφωνα με τα νέα μέτρα θα παραμείνουν κλειστά από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 16 Μαρτίου 2020 και για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Επιπρόσθετα, αναστέλλεται η λειτουργία από την Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, όλων των υπόλοιπων καταστημάτων Cytashop παγκύπρια.

Η Cyta θα δέχεται πληρωμές λογαριασμών για υπηρεσίες που παρέχει, μόνο ηλεκτρονικά, ενώ παράλληλα αναστέλλει τη διακοπή υπηρεσιών της λόγω απλήρωτων λογαριασμών.

Το Τηλεφωνικό Κέντρο του Οργανισμού 132, παραμένει στη διάθεση των πελατών και του ευρύτερου κοινού, ενώ το Τηλεφωνικό Κέντρο 150 θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους Επιχειρηματικούς Πελάτες.

Πελάτες που εξυπηρετούνταν από τα Cytashop, μπορούν να καλούν το 132 για την εξυπηρέτησή τους. Για το σκοπό αυτό το  διαθέσιμο προσωπικό των Cytashop θα συμβάλει ώστε να ενισχυθεί η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, θα καθοδηγεί το κοινό για τη χρήση των ηλεκτρονικών καναλιών εξυπηρέτησης του Οργανισμού και θα δίνει τηλεφωνικές οδηγίες σε έκτακτες περιπτώσεις, όπου απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη για την εξυπηρέτησή του.

Παρά το γεγονός ότι κάποια Cytashop θα είναι ανοικτά τη Δευτέρα μέχρι τις 6μμ, συστήνεται  όπως περιοριστεί κατά το δυνατόν η επίσκεψη πελατών στα καταστήματα, ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση σε κλειστούς χώρους, σύμφωνα και με τους περιορισμούς που καθορίστηκαν από τις νέες οδηγίες της Κυβέρνησης.

Προτρέπονται οι πελάτες του Οργανισμού όπως αξιοποιούν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cyta στην ιστοσελίδα της www.cyta.com.cy για την εξυπηρέτησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται ηλεκτρονικά είναι:

(α) αγορά προϊόντων και υπηρεσιών - Σε περίπτωση αγοράς συσκευών προσφέρεται δωρεάν κατ’ οίκον παράδοση.

(β) εξόφληση λογαριασμών στο www.cyta.com.cy/ebill-quick-pay, καθώς και στην www.jccsmart.com.cy.

(γ) διαχείριση των υπηρεσιών του κάθε πελάτη στο www.cyta.com.cy/login.

Η τεχνική υποστήριξη θα συνεχίσει να παρέχεται απρόσκοπτα, με τη εφαρμογή αυξημένων μέτρων ασφάλειας, για την προστασία της υγείας του προσωπικού και των πελατών του Οργανισμού.

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει σήμερα και η δική μας χώρα, προτεραιότητα είναι η υγεία όλων μας.

Ταυτόχρονα, σταθερή επιδίωξη της Cyta παραμένει η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της επικοινωνίας.

Γι’ αυτό και το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού επικεντρώνεται στην απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών και ευρύτερα της κυπριακής κοινωνίας.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση