3CX: Δωρεάν λογισμικό επικοινωνίας λόγω Covid-19

Η ​3CX​, δημιουργός της πολυβραβευμένης λύσης επιχειρηματικών επικοινωνιών, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφέρει το λογισμικό της στις κυπριακές εταιρείες εντελώς δωρεάν για 3 χρόνια. Η προσφορά αυτή σκοπεύει να καλύψει την ανάγκη της αγοράς, που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου Covid-19, ανάγκασε την κυβέρνηση να κλείσει τα σχολεία με ενδεχόμενο για επιπλέον μέτρα που θα αφορούν τις επιχειρήσεις παγκύπρια.  
 
Η εταιρεία, που εδρεύει στην Έγκωμη, στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, παρέχει δωρεάν το λογισμικό της για να επιτρέψει στους υπαλλήλους να εργαστούν από το σπίτι. Η δωρεάν επιχειρηματική λύση είναι διαθέσιμη από σήμερα. Η 3CX ετοιμάζει και μια ξεχωριστή έκδοση που απευθύνεται προς τα σχολεία / εκπαιδευτικά ιδρύματα, η οποία θα επιτρέπει στους καθηγητές να παραμείνουν σε επικοινωνία με τους μαθητές τους, όπου κι αν βρίσκονται.  
 
Ο Stefan Walther, CEO της 3CX, ανακοίνωσε: “Με το ξέσπασμα του Covid-19, παρουσιάζεται μια πρωτόγνωρη ανάγκη για εργασία εξ’ αποστάσεως. Για να βοηθήσουμε τις εταιρείες να εντάξουν την εξ’ αποστάσεως εργασία στο δυναμικό τους όσο το δυνατόν πιο ομαλά και ανώδυνα, προσφέρουμε το λογισμικό μας 3CX δωρεάν για 3 χρόνια. Ελπίζουμε ότι με αυτή τη μικρή χειρονομία, θα μπορέσουμε να απαλύνουμε κάποιο από το οικονομικό βάρος στο οποίο έχουν εκτεθεί οι επιχειρήσεις αλλά και η οικονομία γενικότερα λόγω του ιού.” 
 
Τα απαραίτητα εργαλεία για πιο παραγωγική δουλειά, εξ’ αποστάσεως.  
 
Το λογισμικό περιλαμβάνει εργαλεία όπως εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, ένα ​web app που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις, να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα των συναδέλφων τους, να ανταλλάσουν μηνύματα, να προγραμματίζουν διασκέψεις και να έχουν πρόσβαση στο εταιρικό ευρετήριο επαφών είτε από το κινητό τους τηλέφωνο είτε από το φορητό τους υπολογιστή.  
 
Επιπλέον, μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν διαδικτυακές τηλεδιασκέψεις, με εργαλεία συνεργασίας για συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο καθώς και μαθήματα εξ’ αποστάσεως. Οι εταιρείες που επιθυμούν να κρατήσουν ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες τους μπορούν να το πράξουν με το Live Chat and Talk plugin για ιστοσελίδες. Όλα αυτά, και περισσότερα, είναι ενσωματωμένα στο δωρεάν λογισμικό που προσφέρεται από τη 3CX.  
 
Η 3CX έχει ετοιμάσει ​μια φόρμα στην ιστοσελίδα της για τις εταιρείες που επιθυμούν να αποκτήσουν τη δωρεάν έκδοση. Η προσφορά ισχύει μέχρι την επίλυση αυτής της κρίσης.  
 
Η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα τα τοπικά τεκταινόμενα εδώ και χρόνια, επιχορηγώντας αθλητικές ομάδες και οργανώσεις, ενώ έχει λάβει και ειδική αναγνώριση για την προσφορά της στα εργατικά και επιχειρηματικά δρώμενα του νησιού.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε τη δωρεάν έκδοση του λογισμικού της 3CX, επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα​ της
 

 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»