Η iSPIRAL στήριξε το Cyprus FinTech Expo 3.0

Δελτίο Τύπου  27/01/2020 10:12
Η iSPIRAL στήριξε το Cyprus FinTech Expo 3.0

Η iSPIRAL στήριξε το Cyprus FinTech Expo 3.0

Δελτίο Τύπου  27/01/2020 10:12
Η iSPIRAL στήριξε με την χορηγική της παρουσία το Cyprus FinTech Expo 3.0 το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


 
Το συνέδριο απαρτιζόταν από καταξιωμένους επαγγελματίες και ομιλητές παγκόσμιας εμβέλειας στον χώρο της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας και διετέλεσε ως σημείο αναφοράς για ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων στον χώρο της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας.
 
Μέσω της παρουσίασης Fintech Vs RegTechο Managing Director της iSPIRAL,Χρίστος Ττινιόζου, μοιράστηκε με τους παρευρεθέντες γνώσεις στον τομέα και το πως η iSPIRAL οραματίζεται το μέλλον των χρηματοοικονομικών τεχνολογιών ενσωματώνοντας νέες στρατηγικές εφαρμογές που θα ταράξουν τα νερά του FinTech. Σημαντική βαρύτητα δόθηκε στις Ρυθμιστικές τεχνολογίες (RegTech) και τον καθοριστικό ρόλο που θα εχουν στον κλάδο καθως περιλαμβάνουν τεχνολογίες τελευταίας γενιάς όπως το Artifical Intelligence, Machine Learning και Modern Big Data Architecture που έρχονται να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του.
 
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις οι οποίες καλύπτουν όλες τις υποχρεώσεις σας σε κανονιστική συμμόρφωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την iSPIRAL: +357 24531975, https://www.i-spiral.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας