Paysafecash: Λανσάρεται στην Κύπρο κάνοντας πιο εύκολες τις διαδικτυακές αγορές

Η εξειδικευμένη πλατφόρμα πληρωμών, Paysafe, λανσάρει σήμερα στην Κύπρο ένα καινούργιο, ασφαλή και εύκολο τρόπο για διαδικτυακές αγορές σε οποιοδήποτε online κατάστημα. Η Paysafecash δημιουργήθηκε από την ομάδα της Paysafe, η ίδια ομάδα που δημιούργησε τη βραβευμένη λύση προπληρωμών, κορυφαία διεθνώς στον τομέα του eCash. 
 
Η Paysafecash, τώρα διαθέσιμη σε 25 χώρες, έχει δημιουργηθεί για καταναλωτές που δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή που δεν επιθυμούν να παρέχουν τραπεζικά στοιχεία στο διαδίκτυο και είναι πολύ εύκολη στη χρήση:
 
  1. Ο χρήστης διαλέγει την επιλογή “Paysafecash” στο online κατάστημα ως μέθοδο πληρωμής και κατεβάζει τον κωδικό QR/barcode στο ηλεκτρονικό του πορτοφόλι.
  2. Ο κωδικός μπορεί να εκτυπωθεί ή να σταλεί σε κινητό τηλέφωνο.
  3. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης, ο χρήστης μπορεί να βρει το πλησιέστερο σημείο πληρωμής Paysafecash. Ο κωδικός QR/barcode σαρώνεται από τον λειτουργό εξυπηρέτησης και η πληρωμή ολοκληρώνεται.  
  4. Το online κατάστημα επεξεργάζεται την παραγγελία αμέσως μετά την πληρωμή και η παραγγελία διανέμεται.  Δεν χρειάζεται η δημιουργία λογαριασμού ή δεδομένα πιστωτικής κάρτας καθώς η πληρωμή είναι εντελώς ασφαλής. 
 
Καθώς η βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ακόμη σχετικά μικρή στην Κύπρο, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας μαζί με το Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ), προωθούν την υιοθέτηση της πλατφόρμας η οποία αναμένεται να οδηγήσει στην  σταθερή ανάπτυξη στην Κύπρο.  Τα σπίτια που είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο ήταν στο 86% το 2018, με αύξηση 7% του ποσοστού σε σχέση με το 2017, και ψηλότερο από το ποσοστό του μέσου όρου στην ΕΕ με 82% και παγκοσμίως με  56.1%.
 
Η Paysafe δραστηριοποιείται για περισσότερα από δέκα χρόνια στην Κύπρο με την paysafecard, η οποία είναι διαθέσιμη σε περίπου 1,700 περίπτερα, υπεραγορές και άλλα σημεία πώλησης.  Η Paysafecash αναμένεται να ενισχύσει το υπάρχον δίκτυο διανομής, αυξάνοντας έτσι τη διαθεσιμότητα eCash σε όλη την Κύπρο. 
 
Ο Udo Müller, CEO της paysafecard, δήλωσε σχετικά: «Η Paysafecash δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που προτιμούν να πληρώσουν με μετρητά να συμμετέχουν στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.  Είμαστε  σε ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτή την καινοτόμα και ασφαλή λύση πληρωμής στην Κύπρο. Με αυτό το λανσάρισμα, ελπίζουμε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το διαδίκτυο χωρίς να παρέχουν προσωπικά δεδομένα, όπως πληροφορίες της πιστωτικής τους κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού.  Αξιοποιώντας τη μακροχρόνια παρουσία και το δυνατό διαδίκτυο προμηθευτών στην Κύπρο, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους καταναλωτές την υπηρεσία Paysafecash σε όλο το νησί.»

Μάθετε περισσότερα: https://www.paysafecash.com/el-gr/

 

Δειτε Επισης

«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία
Με τη στήριξη της Cyta, e-σύνδεση του «Σπιτιού του Παιδιού» με τις αίθουσες των δικαστηρίων