Η CL8 βραβεύτηκε με το Βραβείο Καινοτομίας 2019 από την ΟΕΒ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 στη Λευκωσία η τελετή απονομής των κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας ΟΕΒ 2019, που αποτελεί την ανώτατη διάκριση στη χώρα μας για την πιο επιτυχημένη καινοτομία.

Είναι η 13η χρονιά που τα κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ επιβραβεύουν και αναδεικνύουν επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στις καινοτόμες ιδέες και πρακτικές τους. Τα βραβεία απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης.
 
Στη CL8 απονεμήθηκε το Βραβείο Καινοτομίας 2019 στον τομέα των υπηρεσιών, για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου επαγγελματικού Data Center στην Κύπρο, που ακολουθεί διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ασφαλείας και διαδικασίες. Οι κυπριακές επιχειρήσεις έχουν τώρα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν προηγμένες τεχνολογίες και συστήματα, ενώ ταυτόχρονα, οι διεθνείς επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκταθούν στη χώρα μας, μπορούν να έχουν τα δεδομένα τους στις εγκαταστάσεις της CL8 (υπηρεσίες Data Center και Cloud), εξοικονομώντας χρόνο και κεφάλαια.

Η βράβευση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση για τη CL8 και μεγάλη τιμή και ηθική επιβράβευση για το έργο που επιτελεί. Το βραβείο παρέλαβε ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Πέτρος Γ. Οικονομίδης, ο οποίος ανέφερε ότι η επιτυχία της CL8 είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των στελεχών της CL8. Γι’ αυτό άλλωστε, τους αφιέρωσε το βραβείο για τις ατελείωτες ώρες που εργάζονται για να επιτύχει η εταιρεία.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»