Αυτά τα Χριστούγεννα θα πας PrimeTel με τα 1000!

Τα φετινά Χριστούγεννα, η PrimeTel διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της με κορυφαία brands, ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές για πρωτότυπα, χριστουγεννιάτικα δώρα από τα καταστήματα PrimeTel, Beauty Line, Superhome Center & Jumbo. 

Όλοι οι συνδρομητές της PrimeTel που θα συνδεθούν στα προγράμματα κινητής Unlimited επιβραβεύονται με δωροεπιταγές μέχρι και €1000 για να ανανεώσουν το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο με πρωτόγνωρη άνεση στα καταστήματα Superhome Center, να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό τους με μία επίσκεψη στα καταστήματα Beauty Line, αλλά και να αποκτήσουν πρωτότυπα παιχνίδια, στολίδια και αξεσουάρ από τα Jumbo.  

Παράλληλα, στα καταστήματα PrimeTel οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα κορυφαία smartphones της αγοράς, Apple, Samsung και Huawei, χωρίς αρχικό κόστος και σε τιμές χαμηλότερες από ποτέ!

Νέο υπερσύγχρονο δίκτυο με ακόμα περισσότερα MBs!
Εκτός όμως από νέες συνεργασίες, η PrimeTel προχωράει εντατικά και με την ανάπτυξη του νέου της δικτύου κινητής. Το νέο, υπερσύγχρονο δίκτυο τίθεται σε σταδιακή λειτουργία Παγκύπρια, αναβαθμίζοντας σημαντικά την εμπειρία χρήσης με υψηλότερες ταχύτητες, αλλά και βελτιωμένη χωρητικότητα με ακόμη περισσότερα δεδομένα. 

Σχεδιασμένα να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας στην πιο προσιτή τιμή τα χριστουγεννιάτικα πλάνα κινητής Unlimited επέστρεψαν με χαμηλότερο πάγιο για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και έως 4πλάσια MBs, απελευθερώνοντας την επικοινωνία των συνδρομητών. 

Συνδέσου και εσύ στα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel, μοιράσου ευχές, στιγμές και αναμνήσεις  και πάρε δωροεπιταγές έως και €1000 για να τις εξαργυρώσεις, όπου και όπως θέλεις!

Συνδέσου γρήγορα με 3 απλούς τρόπους: Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, κάνοντας μια κλήση στο 133 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel.

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023