Νέα Διάσταση στην Επαγγελματική Εκτύπωση

Η επόμενη γενιά των HP πολυμηχανημάτων είναι εδώ και ξεχωρίζει, επιτυγχάνοντας ήδη τους τρεις κύριους στόχους της:

-αύξηση της παραγωγικότητας

-μέγιστο χρόνο λειτουργίας

-την ισχυρότερη ασφάλεια

Όλα αυτά με την απαράμιλλη ταχύτητα και ποιότητα που προσφέρουν οι τεχνολογίες HP PageWide και HP LaserJet. Το πλήρες χαρτοφυλάκιο Πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP Α3 και Α4 είναι διαθέσιμο με μια ευρεία γκάμα επιλογών που προσφέρουν την αξιοπιστία, λειτουργικότητα και ασφάλεια που απαιτούνται για τις σύγχρονες  επαγγελματικές εκτυπώσεις.

Οι πλατφόρμες HP PageWide Enterprise και Pro προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση κόστους για έγχρωμες εκτυπώσεις, συνδυασμένη με τις μεγαλύτερες ταχύτητες και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία τους. Τα πολυμηχανήματα και οι εκτυπωτές HP LaserJet Managed δημιουργήθηκαν ειδικά για να καλύπτουν τις βασικές ανάγκες εκτύπωσης των επιχειρήσεων προσφέροντας παράλληλα την ισχυρότερη ασφάλεια στην κατηγορία των μηχανών εκτύπωσης γραφείου.

Η Lasercharge, ως μοναδικός Platinum Partner και εγκεκριμένο επισκευαστικό κέντρο της HP, με εξειδίκευση στο τομέα εκτύπωσης και απεικόνισης, σας προσφέρει την ευκαιρία να δείτε και να αποκτήσετε ολόκληρη τη γκάμα των νέων εκτυπωτών HP A3. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε κάποια ολοκληρωμένη λύση παροχής Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) για μια βέλτιστη εμπειρία παραγωγικότητας και εξοικονόμησης με τους πιο εξελιγμένους επαγγελματικούς εκτυπωτές HP.

Με εξειδίκευση και εμπειρία πέραν των δύο δεκαετιών σε λύσεις στο τομέα των εκτυπώσεων γραφείου, η Lasercharge κατέχει την τεχνογνωσία και τις αναγκαίες υποδομές για να προσφέρει λύσεις σε οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας.  Απόδειξη των πιο πάνω είναι οι πέραν των 6000 μηχανών που διατηρεί η εταιρεία σε συμβόλαια MPS Καθώς επίσης και το ευρύ πελατολόγιο που συμπεριλαμβάνει χρηματοπιστωτικούς οργανισμού, κυβέρνηση, ημικρατικούς οργανισμούς και πολλές άλλες μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η Lasercharge μέσω του συστήματος αναπλήρωσης των αναλωσίμων, ανακυκλώνει πέραν του 97% των αναλωσίμων  που διατίθενται σε συμβόλαια MPS, απαλλάσσοντας έτσι τους πελάτες από το διαχειριστικό κόστος και τις διαδικασίες ανακύκλωσης και προσφέροντας τα μέγιστα στη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.   

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;