Rainbow: To social media app των επιχειρήσεων

Ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που απευθύνεται σε επιχειρήσεις δημιούργησε η Alcatel.

Το Rainbow Application αυξάνει την ομαδική συνεργασία με ασφαλή συνομιλία και δωρεάν ανταλλαγή εγγράφων από οπουδήποτε.

Η ειδοποιός διαφορά του από τα παραδοσιακά social media είναι ότι ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει μεγάλα αρχεία σε συνάδελφους του.
Ταυτόχρονα, επιτρέπει στο προσωπικό μιας εταιρείας να επικοινωνεί ανά πάσα στιγμή απ’ οπουδήποτε ή να κάνει video conferences. 

Μια άλλη διαφορά από τα παραδοσιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν, το οποίο δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες μίας επιχείρησης και γι’ αυτό παρέχει καλύτερη προστασία των δεδομένων μιας εταιρείας.

Χωρίς IT 
Είτε πρόκειται για ένα άτομο είτε για μια ομάδα, η συνομιλία (chat) μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να λάβει αποφάσεις και άμεσα μέτρα.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι η εύκολη κοινή χρήση μεγάλων αρχείων ή η εξωτερική κοινή χρήση αρχείων.

Είτε ο χρήστης βρίσκεται στο γραφείο, στο σπίτι ή στον δρόμο, μπορεί να είναι συνδεδεμένος με τους συναδέλφους του, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί (υπολογιστή, τηλέφωνο iOS ή Android), χωρίς να απαιτείται η βοήθεια οποιουδήποτε IT.

 

Τα πλεονεκτήματα
Συνδέοντας το τηλέφωνο με το Rainbow, μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση στο εταιρικό βιβλίο διευθύνσεων, την κατάσταση των επαφών του στο τηλέφωνο, αλλά και να χρησιμοποιήσει το click to call για να τους εντοπίσει.

Παράλληλα, η εφαρμογή επιτρέπει την κοινή χρήση οθόνης, όταν οι χρήστες θέλουν να μοιραστούν ένα έγγραφο κατά τη διάρκεια της κλήσης τους.
 
Εγκαθιστώντας την εφαρμογή για κινητά, οι επαφές από ένα smartphone θα είναι διαθέσιμες από οποιαδήποτε συσκευή, ενώ ο χρήστης μπορεί να προσκαλέσει άμεσα επαφές.

Η NEDECO Electronics Ltd είναι ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων και εφαρμογών της γαλλικής εταιρείας - κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση