Η Base Element Κερδίζει 3 Αργυρά Βραβεία W³ και το 2019 για τις επιδόσεις της στο Web Design

Κατά τη συμμετοχή της στα W³ Awards 2019,  η Base Element κέρδισε 3 Αργυρά Βραβεία για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας του «The 'Anama Concept», ενός premium brand κρασιού που πωλείται στις διεθνείς αγορές. Το Ευρωπαϊκό Digital Agency βραβεύτηκε με ένα αργυρό βραβείο σε κάθε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:
  • Website Features-Visual Appeal - Aesthetics for Websites
  • Website Features-Visual Appeal - Experience for Websites
  • General Website Categories - Food & Beverage for Websites

 
Η επιτυχία της ιστοσελίδας που σχεδίασε και ανέπτυξε η Base Element για το «The 'Anama Concept» είναι ακόμη πιο σημαντική αν σκεφτούμε το πόσο ανταγωνιστική είναι η κατηγορία “Food & Beverage” διεθνώς. 

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι αυτή είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που η Base Element βραβεύεται με W³ Awards.  Είχε προηγηθεί το 2018 η βράβευση με 3 Αργυρά Βραβεία W³ για τη συνεργασία της με την Inibar Services.

Το “The ‘Anama Concept” είναι ένα exclusive brand που έχει σχεδιαστεί για να στοχεύσει στις διεθνές αγορές κρασιού. Προσφέροντας προϊόντα και εμπειρίες υψηλής αξίας, η μάρκα αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητα της ιστορικής κουλτούρας του κρασιού της Κύπρου. Το «’Anama Vintages» είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιας μελέτης για την παράδοση & το  «terroir» της Κύπρου, λαμβάνοντας υπόψη μια σύγχρονη αντίληψη της ποιότητας και του σχεδιασμού της παραγωγής κρασιού.
Παρ’ ότι βασίζεται στο παραδοσιακό κρασί Κουμανταρία της Κύπρου, το “The ‘Anama Concept” είναι περισσότερο εξελιγμένο και περιπετειώδες. Η καλλιέργεια των αμπελώνων, η παραγωγή και η ωρίμανση των κρασιών είναι επιστημονικά σχεδιασμένες, αλλά γίνονται κυρίως με τα χέρια και με εργαλεία, ελαχιστοποιώντας έτσι τη χρήση μηχανημάτων.


Ο βασικότερος στόχος του website που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Base Element  σε στενή συνεργασία με την Creative Director του “The ‘Anama Concept”, κα Χριστίνα Αποστόλου Μοχιανάκη, ήταν να αναδειχθεί ο premium χαρακτήρας αλλά και η διαφοροποίηση αυτού του κρασιού και να αναδειχθούν τα brand values του concept. H ανάδειξη ενός πιο εκλεπτυσμένου και αποκλειστικού χαρακτήρα του brand μέσα από το design χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια από το «The 'Anama Concept» για την προσέλκυση του premium διεθνούς κοινού.


Η Base Element συνεργάστηκε στενά με τη διοίκηση του «The ‘Anama Concept” για να κατανοήσει και να αποσαφηνίσει τους επιχειρηματικούς στόχους της, να εντοπίσει και να αποκρυσταλλώσει τα πλεονεκτήματα και τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση στην επικοινωνιακή προσέγγιση και να προετοιμάσει τα βασικά στοιχεία που θα οδηγούσαν σε μια υπερσύγχρονη και πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα με το premium look που απαιτούνταν.


Η Base Element χρησιμοποίησε τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό UX/UI για να δημιουργήσει μια απλή και φιλική εμπειρίας πλοήγησης, συνδέοντας τους χρήστες από κάθε κοινό - στόχο με τις πληροφορίες και τις σελίδες που σχετίζονται καλύτερα με τις συγκεκριμένες επιχειρησιακές ανάγκες τους
Μέσα από την αρχιτεκτονική πληροφορίας και το εκλεπτυσμένο design, η Base Element δημιούργησε έναν βραβευμένο ιστότοπο που βοηθά τους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα το brand, την ιστορία, τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά του κρασιού.  


Ο Γιώργος Ιακώβου, Director της Base Element σημειώνει: «Τα 3 αργυρά βραβεία W³ για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά όλων μας. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα και σημαίνει πολλά για εμάς σε κάθε επίπεδο της εταιρείας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το βραβείο ” Experience for Websites” (εμπειρία του χρήστη), καθώς το UX/UI είναι ένας τομέας στον οποίο η εταιρεία μας έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται από experts παγκοσμίου επιπέδου».

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση