ΤΟ SAP® ANALYTICS CLOUD αναγνωρίζεται από τις εκθέσεις της BARC

Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η κορυφαία εταιρεία αναλυτών BARC αναγνώρισε τη λύση SAP® Analytics Cloud ως κορυφαία στις εκθέσεις της : Planning Survey 19 και Enterprise BI and Analytics Platforms Report


Η έρευνα ‘Planning Surveyαπένειμε κορυφαίες βαθμολογίες στη SAP ανάμεσα σε πέντε συμμετέχοντες – ξεπερνώντας κάθε άλλη εταιρεία που συμμετείχε στις αντίστοιχες κατηγορίες. Η έρευνα αξιολόγησε feedback χρηστών σχετικά με τον προγραμματισμό της επιλογής προϊόντων και τη χρήση τους σε 28 κύριους δείκτες απόδοσης (KPIs), συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: επιχειρηματικά πλεονεκτήματα, επιτυχία του έργου, επιχειρηματική αξία, ικανοποίησης πελατών, εμπειρίας χρήστη, λειτουργικότητα σχεδιασμού και ανταγωνιστικότητα. Τα ευρήματα των χρηστών που συμμετείχαν στην έρευνα περιλαμβάνουν:

  • Ποσοστό 100% στην σχέση αξίας-ποιότητας για το SAP Analytics Cloud, σε κλίμακα Άριστο-Καλό- Ικανοποιητικό (Η SAP ήταν ο μόνος προμηθευτής που κατέγραψε αυτό το ποσοστό)
  • Ποσοστό 85% για το προκαθορισμένο περιεχόμενο προγραμματισμού στο SAP Analytics Cloud σε κλίμακα Πολύ καλό-Καλό- Ικανοποιητικό
  • Ποσοστό 88% στη λειτουργικότητα του SAP Analytics Cloud για προσομοιώσεις σε κλίμακα Άριστο-Καλό- Ικανοποιητικό
Η Έκθεση ‘The BARC Score: Enterprise BI and Analytics Platforms Reportανέδειξε το SAP Analytics Cloud ως Ηγέτη στην αγορά, τοποθετώντας τη SAP στην πρώτη θέση μεταξύ 19 άλλων ανταγωνιστών της. Η έκθεση αξιολογεί πλατφόρμες BI σε σχέση με το κατά πόσο διαθέτουν κατανοητή εργαλειοθήκη, καθώς και βάσει της ικανότητάς τους να χρησιμοποιούνται σε ένα εύρος τομέων βιομηχανίας. Τα δυνατά σημεία του SAP Analytics Cloud που επισημάνθηκαν στην έκθεση περιλαμβάνουν:
  • Φιλική εμπειρία χρήση για ad hoc reporting, ανάλυση και εικονοποιημένη ανάλυση
  • Αυξημένες δυνατότητες analytics
  • Η λύση SAP Analytics Hub ως ενιαίο σημείο πρόσβασης για όλα τα analytics (σε cloud και εγκαταστάσεις, SAP και μη SAP)

«Τα ευρήματα της έκθεσης BARC πιστοποιούν ότι το SAP Analytics Cloud προσφέρει στους πελάτες μας μια πλατφόρμα επιχειρησιακού προγραμματισμού, με εγγενείς διαδικασίες καταγραφής και ενισχυμένα analytics, που επιτρέπουν την λήψη άμεσων και σίγουρων αποφάσεων», δήλωσε ο Gerrit Kazmaier, SVP, SAP HANA & Analytics. «Η σύγχρονη λύση analytics της SAP αναπτύσσεται με τόσο εκπληκτικό ρυθμό, διότι διευκολύναμε τους πελάτες μας να σχεδιάζουν, να αναλύουν και να προβλέπουν-όλα μαζί μέσα από μία και μόνο λύση. Σε αντίθεση με τις λύσεις των άλλων προμηθευτών, οι πελάτες μας δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν ξεχωριστά εργαλεία για planning, BI και προηγμένα analytics.»


Σύμφωνα με την έκθεση BARC, το SAP Analytics Cloud είχε μία σειρά πολύ καλών αποτελεσμάτων στην φετινή έκθεση “Planning Survey and Enterprise BI and Analytics Platforms Report”. Οι καλές αξιολογήσεις σε πολλούς σημαντικούς δείκτες KPI βοήθησαν τη SAP να εδραιώσει τη θέση της ως παγκόσμιος προμηθευτής σε planning, BI & analytics πλατφόρμες.


O Όμιλος Aço Cearense Group (GAC) είναι εταιρεία μεταλλουργίας, με έδρα την Βραζιλία. Ο Manuel Robalinho, IT Project Manager και SAP consultant της GAC, δήλωσε: «Η Aço Cearense χρησιμοποιεί το SAP Analytics Cloud για τη διαχείριση και τον εξορθολογισμό των διαδικασιών και των λειτουργιών του προϋπολογισμού της εταιρείας με στόχο να είναι πιο αποτελεσματική. Για πρώτη φορά, χάρη σε αυτή τη μοναδική πλατφόρμα, είμαστε σε θέση να δαπανούμε λιγότερο χρόνο επί των διαδικασιών και περισσότερο χρόνο στην ανάλυση σεναρίων για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων μας.»
 

Τα πρόσφατα updates του SAP Analytics Cloud περιλαμβάνουν σχεδιασμό analytics και δυνατότητες προγραμματισμού επιχειρήσεων για την εφαρμογή SAP Business Warehouse και τις λύσεις SAP BW/4HANA και SAP S/4HANA®. Διαβάστε το “Announcing the Q2 2019 Release of SAP Analytics Cloud“ για περισσότερες πληροφορίες.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση