Η iSPIRAL για 2η χρονιά στην λίστα “Ones to Watch” των European Business Awards

Η iSPIRAL ανακοινώνει την συμπερίληψη της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη λίστα  “Ones to Watch”, των European Business Awards (Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία 2019) για την κατηγορία Innovation. Από το 2007, τα European Business Awards αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις πιο δυναμικές και αναδυόμενες επιχειρήσεις σε 18 τομείς, συμπεριλαμβανομένων κατηγοριών όπως επιχείρηση της χρονιάς, καινοτομία, digital technology, εταιρική κοινωνική ευθύνη, κλπ. Η λίστα “Ones to Watch (www.businessawardseurope.com) καταγράφει τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν επιλεγεί ανά χώρα. 

O συγκεκριμένος θεσμός διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, σε επίπεδο επιχειρηματικών δρώμενων όσο και σε κοινωνικά θέματα (αντιμετώπιση παγκόσμιων συγκρούσεων κλπ.). Η αξιολόγηση των οργανισμών που συμμετέχουν στα βραβεία βασίζεται στις βασικές αρχές του διαγωνισμού: το βαθμό επιτυχίας, την προσήλωση σε ηθικά πρότυπα επιχειρηματικής δράσης όσο και το επίπεδο καινοτομίας. 

Η iSPIRAL έχει να επιδείξει τεράστια άλματα στην ανάπτυξη εργαλείων Regulatory Technology (λύσεις software κανονιστικής συμμόρφωσης) και σίγουρα αναγνωρίζεται σε ότι αφορά  την καινοτόμα προσέγγιση της. Η καινοτομία αποτελεί εξάλλου τον  πυρήνα της επιχειρηματικής φιλοσοφίας  της iSPIRAL, με τη χρήση της πλέον σύγχρονης μεθοδολογίας για την ανάπτυξη μοναδικών εφαρμογών λογισμικού και αυτοματοποιημένων λύσεων που καταπολεμούν την οικονομική απάτη και  το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η εφαρμογή των λύσεων έχει παράλληλα θετική επίδραση και σε κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο καθώς προωθεί την διαφάνεια σε επιχειρηματικό πλαίσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2018 ο οργανισμός μας είχε αναδειχθεί  σε national winner στη κατηγορία Innovation. H iSPIRAL θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει για ακόμη μια χρονιά την Κύπρο στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού για ανάδειξη εθνικών νικητών για το 2019 κατά τη διάρκεια του επίσημου γκαλά της διοργάνωσης το Δεκέμβριο 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες/ προϊόντα της iSPIRAL  επικοινωνήστε με την επαγγελματική ομάδα της iSPIRAL στο 24531975, www.i-spiral.com

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One