Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

  19/07/2019 15:30
Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

Νέα υπηρεσία - Microsoft Office 365

  19/07/2019 15:30

Η CL8 προσθέτει ακόμα μια νέα ανταγωνιστική λύση στο φάσμα των υπηρεσιών της, την υπηρεσία Microsoft Office 365.

RELATED ARTICLES


H Microsoft Office 365 είναι μια λύση cloud που επιτρέπει σε κάθε χρήστη μιας επιχείρησης να έχει πρόσβαση στα μηνύματα του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, τα έγγραφα, τις επαφές και το ημερολόγιο του από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή, ανά πάσα στιγμή. Η λύση αυτή είναι σχεδιασμένη για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και των αποτελεσματικότερων συνεργασιών. Παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει περισσότερες εφαρμογές όπου κι αν βρίσκεται, συνδέοντάς τον με όλους τους συνεργάτες του σε πραγματικό χρόνο.

Η CL8, ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft, έχει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση λύσεων cloud της Microsoft. Μπορεί να σχεδιάσει, να παραδώσει και να υποστηρίξει τις υπηρεσίες cloud προσφέροντας αξία σε μια επιχείρηση. Είτε πρόκειται για μια μικρή επιχείρηση είτε για μια πολυεθνική εταιρεία, η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας θα προτείνει το κατάλληλο πακέτο Microsoft Office 365. Το χαμηλό κόστος χρήσης της υπηρεσίας, καθώς και η ευελιξία προσθήκης χρηστών και υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες μιας επιχείρησης, προσφέρει καλύτερη διαχείριση των επιχειρηματικών δαπανών της με βάση τις πραγματικές της ανάγκες.


Ποια είναι η CL8.com
Η CL8.com αποτελεί το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο και ουδέτερο (carrier neutral) Tier III Data Center στην Κύπρο και παρέχει στην τοπική και διεθνή αγορά πρωτοποριακές υπηρεσίες Data Center και Cloud. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.cl8.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας