Η AMD μας παρουσιάζει τις νέες κάρτες γραφικών RX 5700 και RX 5700 ΧΤ.

Δελτίο τύπου  11/07/2019 08:53
Η AMD μας παρουσιάζει τις νέες κάρτες γραφικών RX 5700 και RX 5700 ΧΤ.

Η AMD μας παρουσιάζει τις νέες κάρτες γραφικών RX 5700 και RX 5700 ΧΤ.

Δελτίο τύπου  11/07/2019 08:53

Η νέες ηγετικές κάρτες γραφικών προσφέρουν υψηλής ποιότητας παιχνίδι με 1440p και οπτικά εφέ με εξαιρετικά γρήγορο gameplay. Πλέον οι κάρτες γραφικών RX 5700 XT και RX 5700 της AMD είναι βασισμένες στην νέα πλατφόρμα σχεδίασης της AMD την RDNA, προσφέροντας έτσι εξαιρετική οπτική ακρίβεια και γρήγορη απόδοση σε συνδυασμό με τις προηγμένες λειτουργίες για την τροφοδοσία την AAA και την eSports.

RELATED ARTICLES

Η νέα πλατφόρμα σχεδίασής RDNA σχεδιάστηκε για να βελτιώσει σημαντικά βασικά χαρακτηριστικά όπως την εικόνα Radeon, FidelityFX, TressFX αλλά επίσης και τεχνολογίες VR3 για την μεγιστοποίηση των εμπειριών στον κόσμο των παιχνιδιών. Οι νέα σειρά στις κάρτες γραφικών της AMD ουσιαστικά θα φέρνουν τον ρεαλισμό στην ζωή. Οι νέες κάρτες γραφικών αλλά και όλη η προιοντική γκάμα της AMD είναι διαθέσιμη και διανέμεται από την εταιρεία ASBIS σε Ελλάδα, Μάλτα και φυσικά στην Κύπρο.
 
 
Σχετικά με την ASBIS:
H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, TP-LINK, Samsung, Seagate, UBIQUITY αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy  ή τηλεφωνήστε στο 25257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy.
 
Σχετικά με την AMD:
Η AMD ή αλλιώς ‘Advanced Micro Devices’ είναι μια Αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία με βάση της την Καλιφόρνια, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή επεξεργαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και άλλα προϊόντα για τις επιχειρήσεις αλλά και για τους καταναλωτές. α κύρια προϊόντα της AMD περιλαμβάνουν μικροεπεξεργαστές, chipset motherboard, ενσωματωμένους επεξεργαστές και επεξεργαστές γραφικών για διακομιστές, και ενσωματωμένες εφαρμογές συστήματος. Η AMD είναι το δεύτερος μεγαλύτερος  κατασκευαστής και προμηθευτής στην αγορά των μικροεπεξεργαστών. Η εταιρεία φέτος κλείνει 50 χρόνια από την μέρα δημιουργίας της, 50 χρόνια γεμάτα με επιτυχίες με καινοτόμες ιδέες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AMD μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.amd.com.


 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας