Διάκριση Dot.Cy ως Microsoft Country Partner of the Year 2019 για την Κύπρο

Η Dot.Cy με υπερηφάνεια ανακοίνωσε ότι κέρδισε το βραβείο  “Microsoft Country Partner of the Year 2019” για την Κύπρο. Η εταιρεία τιμήθηκε και ξεχώρισε σε παγκόσμιο επίπεδο, ανάμεσα σε συνεργάτες της Microsoft για την υπεροχή και την καινοτομία της στην υλοποίηση λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες της Microsoft.

«Με τιμή αποδεχόμαστε το βραβείο Microsoft Partner of the Year για την Κύπρο», ανέφερε ο κ. Νίκος Παπαϊωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και συν-ιδρυτής της Dot.Cy. «Είμαστε περήφανοι που λάβαμε το βραβείο Microsoft Country Partner of the Year 2019 για τη Κύπρο. Συνεργαζόμαστε με τη Microsoft εδώ και 20 χρόνια και καταφέραμε να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και επαγγελματισμού. Αυτή η αναγνώριση ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες και λύσεις βασισμένες στο Dynamics 365 CRM».

Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, με τους νικητές να αναδεικνύονται ανάμεσα σε 2,900 συμμετέχοντες από 115 χώρες παγκοσμίως. Η Dot.Cy ξεχώρισε για την παροχή εξαιρετικής ποιότητας λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και για την δέσμευση της ως εταίρος και συνεργάτης στην Κύπρο.

Τα βραβεία Microsoft Country Partner of the Year τιμούν συνεργάτες σε επίπεδο χώρας που υλοποίησαν πολλαπλά έργα για πελάτες, με αρτιότητα και επαγγελματισμό, βασισμένα σε προϊόντα της Microsoft κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει την επιτυχία της Dot.Cy να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά την συνεργασία της με την Microsoft για να αναπτύξει την καινοτομία, να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών και να μεγαλώσει το πελατολόγιο της.

«Είναι τιμή μας που αναγνωρίζουμε την Dot.Cy ως Microsoft Country Partner of the Year», δήλωσε η Gavriella Schuster, αντιπρόεδρος της One Commercial Partner, Microsoft Corp. «Η Dot.Cy αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της εξειδίκευσης και της καινοτομίας που επιζητούμε στην κοινότητα των συνεργατών της Microsoft για την εφαρμογή πρωτοποριακών λύσεων».

Τα βραβεία Microsoft Partner of the Year τιμούν συνεργάτες της Microsoft που υλοποίησαν λύσεις βασισμένες σε προϊόντα Microsoft, με αρτιότητα και επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

Ποια είναι η Dot.Cy:
Η Dot.Cy, Microsoft Cloud CRM Gold Partner, ιδρύθηκε το 1999. Από τότε ειδικεύεται στην παροχή εταιρικών λύσεων χρησιμοποιώντας πλατφόρμες και τεχνολογίες της Microsoft.

Με τα κεντρικά γραφεία στην Λευκωσία και περιφερειακά γραφεία σε Ντουμπάϊ και Αθήνα, η Dot.Cy είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής λύσεων βασισμένων στο Dynamics 365, καλύπτοντας της ανάγκες οργανισμών με υψηλότατο κύρος.

Ανάμεσα σε άλλα, οι εταιρικές λύσεις της Dot.Cy καλύπτουν τομείς και βιομηχανίες όπως: Τράπεζες & Χρηματοοικονομικά, Υπηρεσίες, Ξενοδοχειακά, Ναυτιλία κ.α. Με περισσότερους από 100 πελάτες σε 14 χώρες, η Dot.Cy αναγνωρίζεται ως ο πλέον εξειδικευμένος συνεργάτης της Microsoft στο Dynamics 365 CRM στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης