Τι σημαίνει Enterprise mobility και γιατί είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση

Καθώς οι επιχειρήσεις που έχουν όραμα για το μέλλον, υιοθετούν ενεργά την mobile τεχνολογία, ξεκινώντας το «ταξίδι» τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό, θα πρέπει να εκτιμήσετε τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και να καθορίσετε μια συντονισμένη mobile στρατηγική. Ας δούμε ποια θα είναι αυτή και τι οφέλη θα αποδώσει.

Ένα σωστά διαρθρωμένο mobile πλαίσιο θα επιτρέψει στους χρήστες την πρόσβαση σε δεδομένα πελατών και στη συνέχεια, στην περαιτέρω επεξεργασία τους. Ας δούμε κάποιες βασικές προϋποθέσεις για μια λειτουργική mobile πλατφόρμα:

Εύκολη ενσωμάτωση
Η επιλεγμένη πλατφόρμα, όπως για παράδειγμα αυτή της SoftOne Κύπρου, θα πρέπει να προσφέρει δυνατότητες εύκολης ενσωμάτωσης mobile apps στα back end συστήματα, προκειμένου να προσφέρει υψηλότερη ανταπόκριση στις επιχειρησιακές διεργασίες. 

Παραμετροποίηση 
Η πλατφόρμα θα πρέπει να διαθέτει εκτεταμένες επιλογές παραμετροποίησης. Τα στοιχεία του περιβάλλοντος εργασίας, όπως το στιλ και η αίσθηση, η ενεργοποίηση και η απενεργοποίηση διαφορετικών επιλογών, θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα στους χρήστες. 

Ασφάλεια 
Η πλατφόρμα θα πρέπει να προσφέρει χαρακτηριστικά ασφαλείας επιπέδου enterprise, προκειμένου να εξασφαλίσετε πως οι apps είναι φτιαγμένες και υλοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμμορφώνονται με την πολιτική ασφάλειας και διαχείρισης της επιχείρησής σας. 

Ας δούμε τώρα τα πλεονεκτήματα μιας ορθά υλοποιημένης λύσης Enterprise Μobility:

Ευελιξία εργατικού δυναμικού
Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης θα έχουν την ευελιξία να ξεπερνούν τα όποια εμπόδια γεωγραφικής φύσης και να εκτελούν τις εργασίες τους “on the go”. Αυτό θα έχει σημαντικές θετικές επιπτώσεις στην παραγωγικότητα της επιχείρησης συνολικά. 

Μειωμένες λειτουργικές δαπάνες
Εάν κατορθώσετε να βασιστείτε σε μια mobile πλατφόρμα, θα μπορέσετε στη συνέχεια να δώσετε την ευκαιρία στους εργαζομένους να εξαλείψουν πλήρως τις παραδοσιακές έντυπες συναλλαγές και τις λειτουργικές δαπάνες που σχετίζονται με την εκτύπωση, τη σάρωση και την ταχυδρόμηση των εγγράφων. Εφόσον εκμεταλλευτούν σωστά τις δυνατότητες του Enterprise Mobility, οι πωλητές της επιχείρησης και τα στελέχη θα μειώσουν σημαντικά τα γενικά έξοδα, ισχυροποιώντας ταυτόχρονα τις λειτουργίες. 

Ευκαιρίες πωλήσεων
Το mobile προσφέρει ένα πολύπλευρο κανάλι πωλήσεων που όχι μόνο θα εξοπλίζει τους πωλητές σας με τα κατάλληλα εργαλεία, αλλά επιπλέον θα μειώσει το χρόνο ολοκλήρωσης του κύκλου πωλήσεων για να αυξήσει την παραγωγικότητα των χρηστών. 

Υψηλότερο ROI
Μπορείτε να αναπτύξετε με τον καλύτερο τρόπο εφαρμογές στο πλαίσιο του mobility ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, βελτιώνοντας σημαντικά το ROI. 

Εμπειρία χρηστών
Διαφορετικοί κλάδοι, όπως ο τραπεζικός, οι ασφάλειες, η υγεία, κυβερνητικές υπηρεσίες, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας κα., έχουν ωριμάσει σε μια πελατοκεντρική αγορά. Το αποτέλεσμα είναι η ποιότητα των υπηρεσιών να γίνει ο μεγαλύτερος παράγοντας διαφοροποίησης. Η κινητικότητα θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρέχετε ανώτερες υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο στους πελάτες σας, ενόσω διατηρείτε τα έξοδά σας υπό έλεγχο.

Δειτε Επισης

Κόβει κάθε κουβέντα για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών ο Χριστοδουλίδης
Κ. Ηροδότου: Η ανησυχητική πραγματικότητα και η ανάγκη ενίσχυσης του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ