Παγκόσμιο ρεκόρ απόδοσης από την SUPERMICRO

H εταιρεία SUPERMICRO σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ απόδοσης για τα νέα συστήματα διακομιστών εξοικονόμησης πόρων όπου υποστηρίζουν τους νέους επεξεργαστές 2ης γενιάς από την Intel, τους Xeon Scalable.
 
Τα συστήματα διακομιστών Supermicro πέτυχαν εξαιρετικά ψηλά αποτελέσματα συγκριτικής αξιολόγησης. Θέτοντας έτσι ένα παγκόσμιο ρεκόρ επιδόσεων και ανώτερα αποτελέσματα διακομιστή διπλού επεξεργαστή, ενώ ξεπέρασαν κατά πολύ σε απόδοση των συστημάτων διακομιστών προηγούμενης γενιάς και παλαιότερης γενιάς. Αυτά τα αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι οι διακομιστές Supermicro μπορούν να παρέχουν στους πελάτες της σημαντικά πλεονεκτήματα απόδοσης (πάνω από 57%), σε σχέση με τα υπάρχοντα συστήματα. Το αποτέλεσμα αυτού του παγκοσμίου ρεκόρ επιτεύχθηκε στον διακομιστή της Supermicro τον ‘SYS-1029UX-LL1-C16’, χρησιμοποιώντας δύο επεξεργαστές Intel Xeon Gold 6244, που λειτουργούν με το δείκτη αναφοράς SPE2017 με ακέραια ταχύτητα. Βάσει αυτών των αποτελεσμάτων, οι πελάτες της Supermicro σε έναν κύκλο ανανέωσης 3-5 ετών θα μπορούν να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη απόδοσης έναντι των σημερινών συστημάτων τους.

Τα πιο πάνω προϊόντα αλλά και όλη την γκάμα προϊόντων της Supermicro είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα, Μάλτα, Ισραήλ και φυσικά στην Κύπρο από την εταιρεία ASBIS. H ΑSBIS έχει στην ευθύνη της και την διανομή αυτών των προϊόντων.

Σχετικά με την εταιρεία ASBIS:
H ASBIS KYPROS Ltd είναι θυγατρική εταιρεία της ASBISc Enterprises Plc, η οποία εδραιώνεται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, και έχει την ευθύνη να διανέμει προϊόντα και συστήματα τεχνολογίας και πληροφορικής σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ.  Η ASBISc Enterprises Plc από την άλλη, είναι μία κορυφαία εταιρία διανομής τεχνολογικών προϊόντων αλλά και εταιρικών λύσεων και έχει σαν βάση της την Κύπρο. Η ASBIS με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο προσφέρει στους πελάτες της εκτός από την γνώση και την εμπειρία, προϊόντα κορυφαίων εταιρειών στον τομέα της τεχνολογίας και πληροφορικής. Όπως για παράδειγμα η Dell, Apple, AMD, Microsoft, Supermicro, Seagate, Intel, TP-LINK, UBIQUITY, και πολλές άλλες, αλλά και επίσης τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας  www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25257350 ή στείλτε e-mail στο info@asbis.com.cy

Σχετικά με την εταιρεία Supermicro:
Η SuperMicro, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας πληροφοριών με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και εδρεύει στο San Jose της Καλιφόρνια. Τα κεντρικά γραφεία της Supermicro βρίσκονται στο Silicon Valley στις ΗΠΑ, με εργοστάσιο κατασκευής στην Ολλανδία και ένα πάρκο επιστήμης και τεχνολογίας στην Ταιβάν. Η Supermicro ειδικεύεται σε διακομιστές, αποθήκευση, blades, λύσεις rack, συσκευές δικτύωσης, λογισμικό διαχείρισης διακομιστών και σταθμούς εργασίας υψηλής τεχνολογίας για κέντρα δεδομένων, cloud computing, δεδομένα, υπολογιστές υψηλής απόδοσης (HPC) και ενσωματωμένες αγορές. Το 2016, η εταιρεία χρησιμοποίησε χιλιάδες διακομιστές σε ένα μοναδικό κέντρο δεδομένων, και κατέλαβε την 18η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κατάλογο των 100 μεγαλύτερων αμερικανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται εκτός των Η.Π.Α το έτος 2016 και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία υποδομών πληροφορικής.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»