Η εκπαίδευση πλέον γίνεται παιχνίδι με το νέο Prestigio Multiboard

Η Prestigio πριν από λίγες εβδομάδες παρουσίασε την τεραστίων διαστάσεων διαδραστική οθόνη 98’’ 4K UHD G-Series. Σήμερα παρουσιάζει το Prestigio Multiboard 43’’ 4K UHD D-series για παιδιά.
 To νέο Μultiboard διαθέτει οθόνες αφής 43 ιντσών υψηλής ευκρίνειας 4Κ Ultra-High Definition (UHD) με τεχνολογία ELED. Η οθόνη αφής είναι ανθεκτική αλλά επίσης και πολύ ακριβής αφού υποστηρίζει από 10 σημεία αφής. Επιπρόσθετα περιέχει προ-εγκατεστημένες εφαρμογές, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές εφαρμογές που καθιστούν το νέο αυτό ‘’Multiboard 43’’ 4K UHD’’ πλέον την πιο ολοκληρωμένη λύση. Μιας και η συλλογική μάθηση καλλιεργεί δεξιότητες επικοινωνίας, κάνει την διδασκαλία πιο ενδιαφέρον και αναπτύσσει δημιουργικές ικανότητες.
 
Περαιτέρω, το πιο βασικό χαρακτηριστικό που διαθέτει το νέο Multiboard 43’’ της Prestigio είναι η ρυθμιζόμενη βάση της που έχει τη δυνατότητα κλίσης κατά 180 μοίρες, αλλά επίσης η απουσία αιχμηρών γωνιών τόσο στον πίνακα όσο και στη βάση την καθιστούν πολύ ασφαλές, αφού η ασφάλεια των παιδιών είναι ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας. Το Multiboard 43’’ 4K UHD για παιδιά μπορείτε να το προμηθευτείτε από την εταιρεία ASBIS η οποία έχει στην ευθύνη της και την διανομή του προϊόντος σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ.
 
‘’Η νέα σειρά διαδραστικών οθονών της Prestigio  σχεδιάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια και την σύγχρονη εκπαίδευση των μικρών μας φίλων. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχει ευρεία αποδοχή από σχολεία, νηπιαγωγεία αλλά και χώρους αναψυχής παιδιών’’  ‘όπως ανάφερε ο διευθυντής της εταιρείας ASBIS κ. Λεύκιος Θεοδοσίου. 
 
Σχετικά με την ASBIS:
H ASBISc Enterprises Plc είναι μια κορυφαία κυπριακή εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα τα οποία διανέμει η ASBIS είναι από κορυφαίους διεθνείς προμηθευτές όπως η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, TP-LINK, Samsung, Seagate, UBIQUITY αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Η ASBIS KYPROS από την άλλη είναι θυγατρική εταιρεία της ASBISc Enterprises Plc και έχει στην ευθύνη της να διανέμει προϊόντα και συστήματα τεχνολογίας σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy, ή τηλεφωνήστε στο 25257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy.
 
Σχετικά με την Prestigio
Η Prestigio είναι μια μάρκα με κυπριακά γονίδια αφού ανήκει στην ASBISc Enterprises Plc, η οποία γίνεται συνεχώς όλο και πιο αναγνωρίσιμη ανά το παγκόσμιο. Η Prestigio  έχει θέσει ως στόχο από την μέρα δημιουργίας της να δημιουργά καινοτόμες λύσεις προς τους πελάτες της, υψηλής τεχνολογίας τα οποία διαφέρουν από τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα λύσεις για αίθουσες διδασκαλίας, παιχνιδότοπους, αίθουσες συνεδριάσεων αλλά και δημόσιους χώρους. Η προιοντική γκάμα της Prestigio περιλαμβάνει τα Multiboards, Smartphones, tablets, Laptops αλλά και GPS. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.prestigio.com.
 

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One