Gold Partner πια η ASBIS με την DELL EMC

H ASBIS είναι και επίσημα GOLD PARTNER με την DELL για την διανομή και προώθηση προϊόντων αλλά επίσης και των εταιρικών λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της μέσω της DELL EMC. 

Η ASBIS διαθέτει πέραν των 25 χρόνων εμπειρίας  στο ενεργητικό της στην παροχή τεχνολογικών προϊόντων αλλά και εταιρικών λύσεων στους εταιρικούς της πελάτες. Μέχρι πρότινος η κυπριακή εταιρεία διατηρούσε τον τίτλο της ως Authorized Partner στα προγράμματα συνεργατών της DELL EMC.  Η οποία έχει εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις των προ απαιτούμενων προγραμμάτων και τις επιχειρηματικές απαιτήσεις της DELL EMC ούτως ώστε να χαρακτηριστεί με τον τίτλο Partner Program Gold Solution Provider.
 
‘’Η επίτευξη του επιπέδου Gold Partner φέρνει τη συνεργασία μας με την DELL EMC στο επόμενο επίπεδο. Αυτό αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να επιτύχουμε μεγαλύτερους επιχειρηματικούς στόχους και την επέκταση των δραστηριοτήτων μας. Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα μας για τις προσπάθειες ανάπτυξης της DELL EMC στη χώρα μας’’ δήλωσε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής , ASBIS.  ‘’Συνεχίζουμε να εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στην περαιτέρω οικοδόμηση της συνεργασίας μας με την DELL EMC και στην παροχή στους πελάτες μας ακόμη καλύτερων λύσεων σε πιο ανταγωνιστικές τιμές’’ πρόσθεσε.
 

Σχετικά με την ASBIS KYPROS Ltd:
H ASBIS KYPROS Ltd είναι θυγατρική εταιρεία της ASBISc Enterprises Plc, η οποία διανέμει προϊόντα και συστήματα τεχνολογίας και πληροφορικής σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ.  Η ASBISc Enterprises Plc με έδρα της την Κύπρο και συγκεκριμένα την Λεμεσό είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα διανομής τεχνολογικών προϊόντων και διανέμει προϊόντα κορυφαίων εταιριών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική Μερικές από τις εταιρείες που εκπροσωπεί η ASBISc Enterprises Plc είναι η Dell, APPLE, AMD, Microsoft, Seagate, Intel, TP-LINK, UBIQUITY, αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας  http://solutions.asbis.com  ή τηλεφωνήστε στο 25257350 ή στείλτε e-mail στο info@asbis.com.cy. 

Σχετικά με την Dell EMC 
Η Dell EMC, μέρος της Dell Technologies, επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίζουν, να αυτοματοποιούν και να μετασχηματίζουν τα data centers τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες λύσεις σε converged υποδομές, servers, συστήματα storage και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων. Παρέχει, έτσι, ένα αξιόπιστο υπόβαθρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μετασχηματίσουν τις δομές Πληροφορικής, μέσω της δημιουργίας υβριδικών λύσεων cloud και να μετασχηματίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών cloud και λύσεων big data. Η Dell EMC εξυπηρετεί τους πελάτες της – μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται ποσοστό 98 τοις εκατό των εταιρειών Fortune 500 – με το πληρέστερο και πλέον καινοτομικό χαρτοφυλάκιο λύσεων από τις διατάξεις για περιφερειακά συστήματα, τις κεντρικές υποδομές ΙΤ έως τις λύσεις στο cloud.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.dellemc.com. 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»