Westnet Distribution Κύπρου: Πρώτο partners event

H Westnet Κύπρου, εταιρία διανομής προϊόντων τεχνολογίας και μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia LTD, διοργάνωσε την πρώτη της συνάντηση γνωριμίας συνεργατών στην Κύπρο.  Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus παρουσιάστηκαν καινοτόμα προϊόντα και λύσεις της HP Inc. και HPE - Aruba, τις οποίες εκπροσωπεί η Westnet τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 100 στελέχη, εκπροσωπώντας περισσότερες από 80 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Τις  HP Inc. και HPE - Aruba  εκπροσώπησαν αντίστοιχα ο Distribution & Commercial Channel Manager της HP, Xάρης Αμούργης και ο Territory Manager της Aruba, Κώστας Λίβανος.

Ο Νίκος Τσαρουχάς, Country Manager της Westnet Κύπρου, άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας την εταιρεία, η οποία έχει αναπτύξει σημαντικό μερίδιο στην αγορά της διανομής προϊόντων τεχνολογίας κλείνοντας ένα έτος δραστηριοποίησης στην κυπριακή αγορά και δήλωσε σχετικά: «H ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης γνωριμίας με τους συνεργάτες μας στην Κύπρο αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς. Δραστηριοποιούμενοι περίπου ένα χρόνο στην απαιτητική, Κυπριακή αγορά και έχοντας καταφέρει ήδη να χτίσουμε ένα σημαντικό δίκτυο συνεργατών, προχωράμε στο επόμενο βήμα της στρατηγικής μας παρουσιάζοντας τους τρόπους με τους οποίους μία Κυπριακή επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορεί να επωφεληθεί από τα προϊόντα και λύσεις του πλούσιου και διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου μας, όπως αυτά της HP Inc. και HPE - Aruba, στους τομείς του networking και computing, δύο από τους βασικούς πυλώνες της υποδομής μιας σύγχρονης εταιρίας».   

Η Westnet δραστηριοποιείται από το 2005 στον χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας στην αγορά της Ελλάδας, έχοντας διακριθεί για τα ανταγωνιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει, αλλά και για την άρτια εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, σε όλα τα κανάλια. Η Westnet παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων, το οποίο περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφαίων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως Toshiba, Huawei, Asus, HP, Canon, Hitachi, Sharp, Microsoft, Samsung, Motorola, Fujitsu,  Philips, LG κ.ά., ενώ διευρύνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της με νέες κατηγορίες προϊόντων, πάντα με στόχο την παροχή αξίας στους συνεργάτες της.

Λίγα λόγια για τη Westnet Κύπρου
Η Westnet, εταιρεία του Ομίλου Olympia, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο.  Η εταιρία δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2017 με όλη την γκάμα προϊόντων και λύσεων, στην οποία περιλαμβάνονται μεγάλοι κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP Inc. & HP Enterprise, Microsoft, Samsung, LG, Canon, Logitech, Corsair, Motorola, Lenovo Philips, Eset, Creative, και TP-Link, κ.ά. ενώ κατέχει κι αποκλειστικά συμβόλαια διανομής με κατασκευαστές όπως Asus, Sharp, Fujitsu, Hitachi, Toshiba, Polaroid και Trust.

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future