Αδιάλειπτη επικοινωνία για τις επιχειρήσεις

Sponsored Article  15/03/2019 17:12
Αδιάλειπτη επικοινωνία για τις επιχειρήσεις

Αδιάλειπτη επικοινωνία για τις επιχειρήσεις

Sponsored Article  15/03/2019 17:12
Οι νέοι επαγγελματίες  που εισέρχονται στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και επιχειρηματίες που θέλουν να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους χρειάζονται έναν έμπιστο συνεργάτη δίπλα τους που θα διασφαλίζει πως κάθε τους βήμα γίνεται με ασφάλεια και προοπτική.

Η αξιοπιστία στην επικοινωνία, αποτελεί τον πρώτο και καθοριστικότερο παράγοντα για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών μιας επιχείρησης ειδικότερα τώρα που το internet και οι τεχνολογίες επικοινωνίας αποτελούν βασικά εργαλεία της καθημερινότητας.

Η Cyta είναι εκεί, σε κάθε επιχειρηματικό ξεκίνημα, με εξειδικευμένα πακέτα, για να  ενδυναμώσει τους επιχειρηματίες πελάτες της να κάνουν το επόμενο βήμα στην επαγγελματική τους πορεία.

Το σχέδιο Business Start προσφέρει στις νέες επιχειρήσεις Τηλεφωνία & Internet με δωρεάν εγκατάσταση και 25% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή, για 12 μήνες. Οι επιχειρηματίες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις υπηρεσίες: Telephony Small Business, Business Telephony και Business Telephony για PBX σε συνδυασμό με ένα από τα 8 διαθέσιμα προϊόντα “Internet Business”,  τα οποία προσφέρουν ταχύτητες που φτάνουν μέχρι και το 1Gbps.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημά του είναι η  ευελιξία του, αφού μπορεί να προσαρμοστεί στο προφίλ της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Ακολουθεί το μοντέλο “pay as you grow”, που σημαίνει ότι ένας επιχειρηματίας έχει την ευχέρεια να ξεκινήσει συντηρητικά αν το επιθυμεί, καλύπτοντας μόνο τις βασικές του ανάγκες και στη συνέχεια να το προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής του, όπως αυτή αναπτύσσεται.
 
www.cyta.com.cy/internet-business-start

Τηλεφωνική Γραμμή Επιχειρηματικών Πελατών Cyta: 150.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας