Ο συναρπαστικός κόσμος της Lego επιστρέφει στο Lego Movie 2 Videogame®

Η Warner Bros. Interactive Entertainment, η TT Games και η LEGO Group παρουσιάζουν το νέο βιντεοπαιχνίδι Lego Movie 2, που, με έμπνευση τη δημοφιλή ομώνυμη παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, ταξιδεύει τους παίκτες σε ένα φανταστικό γαλαξία μακριά από τη γη, με τους ήρωες της ταινίας να ζωντανεύουν στην κονσόλα και να ζουν συναρπαστικές περιπέτειες.

Το βιντεοπαιχνίδι Lego Movie 2, που είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 7 και άνω, κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου 2019 σε XboxOne και PlayStation 4, ενώ στις 15 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch.
 
Στο παιχνίδι πρωταγωνιστεί φυσικά η παρέα του Lego Movie, που ξαναχτυπά πιο ενωμένη από ποτέ, αφού ο Emmet, η Lucy, ο Lego Batman και οι καινούριοι τους φίλοι προσπαθούν να σώσουν το Bricksburg από τα τέρατα - εισβολείς. Η περιπέτειά τους ξεκινά όταν αποφασίζουν να ταξιδέψουν έξω από τον κόσμο τους για να προστατεύσουν τους φίλους τους από τους κατοίκους του Systar System, μπαίνοντας παράλληλα σε μια πραγματική περιπέτεια με αναπάντεχες εκπλήξεις. Και φυσικά, ο αγαπημένος κόσμος των Lego, με φανταστικά σκηνικά από την πρώτη και τη δεύτερη ταινία, μια απίστευτη σειρά οχημάτων και πάνω από 100 χαρακτήρες, ζωντανεύει ενθαρρύνοντας τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους για να οικοδομήσουν αντικείμενα με τα πολύχρωμα τουβλάκια και να λύσουν γρίφους για να πολεμήσουν τους εξωγήινους εισβολείς. Νέες περιοχές μπορούν να ανακαλυφθούν και ο κόσμος μπορεί να ξαναχτιστεί δημιουργώντας καινούριους δρόμους και αλλάζοντας τοπία.

Για τη διανομή του παιχνιδιού στην Κύπρο υπεύθυνη είναι η G3 Great Games, η κορυφαία εταιρεία διανομής διαδραστικών ψυχαγωγικών υπηρεσιών στην Κύπρο και επίσημος αντιπρόσωπος μιας πλούσιας γκάμας παγκοσμίως γνωστών εμπορικών παιχνιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες για την G3 Great Games επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.greatgames.com.cy και για να αγοράσετε τη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, η οποία περιλαμβάνει συλλεκτική φιγούρα LEGO του χαρακτήρα Emmet, κάντε κλικ στο https://www.greatgames.com.cy/search.aspx?SearchTerm=lego+movie+2

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση