H S.Spyridakis & Sons επέλεξε το Soft1 Cloud ERP

H εταιρεία S.Spyridakis & Sons Ltd, με ηγετική θέση στον κλάδο των ανταλλακτικών στην Κύπρο, επέλεξε την καινοτόμο λύση Soft1 Cloud ERP της SoftOne Κύπρου, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, για την ολοκληρωμένη υποστήριξη του συνόλου των business δραστηριοτήτων της. 

Η υιοθέτηση της λύσης της SoftOne Κύπρου επιτρέπει στην S.Spyridakis & Sons την ενιαία κάλυψη όλων των επιχειρησιακών της δραστηριοτήτων, όπως οι αγορές, οι εισαγωγές, η κοστολόγηση, η αποθήκευση, οι πωλήσεις λιανικής και χονδρικής. Το Soft1 Cloud ERP έδωσε τη δυνατότητα στη S. Spyridakis & Sons να εξαλείψει τις manual καταχωρήσεις, να ανασχεδιάσει τις διαδικασίες για ενιαία μηχανογραφική κάλυψη, να βελτιώσει τη διαδικασία ελέγχου αποθεμάτων, όπως και την άμεση και αποτελεσματική διεκπεραίωση εισαγωγών και κοστολογήσεων προϊόντων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Το λογισμικό Soft1 Cloud ERP διασυνδέθηκε πλήρως με τo κεντρικό σύστημα της S. Spyridakis & Sons έτσι ώστε να δώσει λύσεις στις ειδικές απαιτήσεις της εταιρείας. Μεταξύ άλλων, πλέον ευνοείται ο σχεδιασμός ευέλικτων εκτυπώσεων και φορμών βάσει των αναγκών της επιχείρησης ενώ το ειδικό μενού λειτουργίας καταστημάτων που σχεδιάστηκε ειδικά για την εταιρεία ανταλλακτικών είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τους χρήστες. Επιπρόσθετα, δημιουργήθηκαν ενοποιημένες λειτουργίες διαχείρισης των αποθηκευτικών χώρων και ελέγχου αποθεμάτων και οι διαχειριστές έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή όλα τα δεδομένα για τη διαθεσιμότητα των ειδών που προσφέρουν. 

Ο κ. Γιάγκος Σπυριδάκης, Γενικός Διευθυντής της S.Spyridakis & Sons Ltd, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την συνεργασία με τη SoftOne Κύπρου, επεσήμανε σχετικά: «Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Soft1 Cloud ERP είδαμε τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει αυτή η ολοκληρωμένη cloud λύση σε ένα φιλικό και απόλυτα λειτουργικό περιβάλλον. Έτσι νιώθουμε δικαιωμένοι από την επιλογή μας να αντικαταστήσουμε το προηγούμενο μηχανογραφικό μας σύστημα μπαίνοντας σε νέα εποχή, με σύγχρονες λειτουργίες και περισσότερη αξιοπιστία. Καθοριστικός παράγοντας για να λάβουμε αυτή την απόφαση ήταν η προσέγγιση των ανθρώπων της SoftOne Κύπρου οι οποίοι με τον απόλυτο επαγγελματισμό που τους χαρακτηρίζει αφού άκουσαν και αντιλήφθηκαν πλήρως τις ανάγκες μας, ανέλαβαν και υλοποίησαν εντός των συμφωνηθέντων χρονικών περιθωρίων και με απόλυτη επιτυχία τη μετάβαση στο νέο λογισμικό».

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One