Η NewCytech μεταφέρεται σε νέα γραφεία

InBusinessNews  11/02/2019 09:45
Η NewCytech μεταφέρεται σε νέα γραφεία

Η NewCytech μεταφέρεται σε νέα γραφεία

InBusinessNews  11/02/2019 09:45
Η NewCytech Ltd, μέλος του Ομίλου Logicom, με χαρά ανακοινώνει την μεταφορά των κεντρικών γραφείων της Λευκωσίας σε νέα γραφεία.

RELATED ARTICLES


Οι νέοι της χώροι, προσφέρουν ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον, όπου η ομάδα της NewCytech μπορεί να καλωσορίσει τους συνεργάτες της για συναντήσεις και συνέδρια συνεχίζοντας να αναπτύσσει επωφελή και καινοτόμες λύσεις για να βοηθήσει στη μετάβαση της επιχείρησής σας στο χώρο εργασίας του μέλλοντος.

Από την ίδρυση της εταιρείας το 1981, η NewCytech έχει μετατραπεί σε ηγέτιδα δύναμη ως Systems Solutions Integrator στην Κύπρο, συνδυάζοντας υποδομή και εφαρμογές για επιχειρήσεις. Η εταιρεία έχει καθιερώσει στρατηγικές σχέσεις με τους σημαντικότερους διεθνείς προμηθευτές τεχνολογίας, δημιουργώντας και παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της και ολοκληρώνοντας με επιτυχία πολλαπλά Integration Projects για σημαντικούς οργανισμούς.

Η NewCytech Ltd δηλώνει έτοιμη να καλωσορίσει τους υφιστάμενους και μελλοντικούς της πελάτες και συνεργάτες, στα νέα της γραφεία για να συζητήσει πώς μπορεί να βοηθήσει η εταιρεία την επιχείρησή τους, στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον. 

Τα νέα γραφεία της NewCytech Ltd βρίσκονται στην οδό Βυζαντίου 45, Στρόβολος, 2064 Λευκωσία.
Στοιχεία Επικοινωνίας: Tel: +357 22558600 
                                     Fax: +357 22491520 
                                     E-mail: newcytech@newcytech.com
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας