Cyta: Υπέγραψε πρώτη τον Εθνικό Καταστατικό Χάρτη Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας

Η Cyta έγινε ο πρώτος οργανισμός στη χώρα μας που υπογράφει τον Εθνικό Καταστατικό Χάρτη της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας (Diversity Charter).  

Τον Χάρτη υπέγραψε εκ μέρους της Cyta, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Ανδρέας Νεοκλέους, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2019, στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού στη Λευκωσία.

Ο Εθνικός Καταστατικός Χάρτης της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “DIMAIN”, με Εθνικό Εταίρο το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (Center for Social Innovation). Στόχος του είναι η προώθηση της διαχείρισης της διαφορετικότητας και της ένταξης, καθώς και η διασφάλιση ίσων ευκαιριών στον εργασιακό χώρο. 
 

Η Cyta, ηγέτης στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των Κυπριακών επιχειρήσεων, διαχρονικά ακολουθεί τις υπάρχουσες νομοθεσίες και αποτελεί οργανισμό-παράδειγμα για τις εργασιακές του συνθήκες. Με την υπογραφή αυτού του Χάρτη, η Cyta καθίσταται πρωτοπόρος, όχι μόνο στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, αλλά και στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σηματοδοτώντας με έμφαση τη βαρύτητα που της προσδίδει. 

 

Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Αντρέας Νεοκλέους, «Υπογράφοντας τον Εθνικό Καταστατικό Χάρτη της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας, αναγνωρίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και ταυτόχρονα αποδεικνύουμε ότι η επιχειρηματική αριστεία αποτελεί διαχρονική μας επιδίωξη και κομμάτι του DNA μας. Μπορούμε και οφείλουμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας, τον τρόπο που επικοινωνούμε και συμπεριφερόμαστε, την ίδια την κουλτούρα μας, διασφαλίζοντας, με οδηγό μας τον Χάρτη, ότι η Cyta προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον αποδοχής και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ελεύθερο από προκαταλήψεις».

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023