Honor View20: Το smartphone που μετράει θερμίδες

Ολοένα και περισσότερες ρυθμίσεις τεχνητής νοημοσύνης (AI) που μετατρέπουν τα smartphones σε ψηφιακούς βοηθούς έχουν τα νέα μοντέλα κινητών τηλεφώνων που λανσάρονται διεθνώς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το νέο Honor View 20 που παρουσιάστηκε στο Παρίσι και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η 3D κάμερα του έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης περισσότερων από 100 είδη φαγητών και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις θερμίδες έτσι ώστε να σε βοηθήσει να διατηρείς έναν υγιή τρόπο ζωής. Η λειτουργία AI αναγνώρισής αντικειμένων μπορεί επίσης να αναγνωρίσει 300 διάσημα μνημεία και 100.000 γνωστούς πίνακες από όλο τον κόσμο.

Το Ηonor View20 λανσαρίστηκε στο Παρίσι και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα μέσα Φεβρουαρίου σε δυο διαφορετικές εκδόσεις: 6GB + 128GB και 8GB + 256GB, με βασικό συγκριτικό του πλεονέκτημα την κάμερα που διαθέτει.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Honor (Country Manager) στην Ελλάδα Wang Shen, με αφορμή την παρουσίαση στο Παρίσι του νέου Honor View 20, μακροπρόθεσμος στόχος της Honor στην Ελλάδα είναι να είναι στην κορυφαία πεντάδα των smartphone brands σε τρία έτη, ακολουθώντας την παγκόσμια στρατηγική της Honor.

Ερωτηθείς για τα επιμέρους χαρακτηριστικά ενός έξυπνου κινητού που δίνουν έμφαση οι Έλληνες καταναλωτές και ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιούν αναφέρει ότι σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Honor, ο μέσος Έλληνας καταναλωτής δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη φωτογραφία και επομένως στην κάμερα του κινητού, καθώς και στις εφαρμογές των social media. Η έρευνα έδειξε ότι αυτή η τάση παρατηρείται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και για αυτό η φωτογραφική κάμερα ανήκει στα χαρακτηριστικά, στα οποία επικεντρώνεται η Honor.



ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future