Η Anytime υποστηρικτής του 2ου μαραθωνίου ανάπτυξης εφαρμογών Crowd Hackathon

Η Anytime υποστήριξε τον μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες για τον ασφαλιστικό κλάδο, που διοργάνωσε η KPMG στις 18, 19 και 20 Ιανουαρίου στα γραφεία της στη Λευκωσία. Πρόκειται για τον δεύτερο Insurtech Hackathon που πραγματοποιείται στην Κύπρο και στόχο έχει την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στον ασφαλιστικό κλάδο. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, επιχειρηματικοί σύμβουλοι, επαγγελματίες, στελέχη από τον ασφαλιστικό τομέα, καθώς και φοιτητές που ενδιαφέρονται για τον κλάδο και τις ψηφιακές εφαρμογές.

Στο πλαίσιο του μαραθωνίου, που διήρκησε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, συμμετείχαν 10 ομάδες, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να λάβουν υποστήριξη από εξειδικευμένους μέντορες και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από επιφανείς προσωπικότητες του τομέα Insurtech. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη της Anytime συμμετείχαν στη διοργάνωση τόσο με το ρόλο του μέντορα όσο και στη κριτική επιτροπή.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Anytime στη διοργάνωση της εκδήλωσης, ο κ. Σπύρος Οικονόμου, Head of Anytime Cyprus, τόνισε τη σημασία που αποδίδει η Εταιρεία στις νέες τεχνολογίες, καθώς και στις ευκαιρίες που πρέπει να δίνονται στους νέους για να αναδείξουν τα ταλέντα τους και, με επίκεντρο τον πελάτη, να βοηθήσουν στον τεχνολογικό μετασχηματισμό της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

«Στην Anytime στηρίζουμε διοργανώσεις όπως το Crowd Hackathon, το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία της KPMG. Μέσα από την παρουσία μας ως χορηγός και υποστηρικτής νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι και ευελπιστούμε όπως η διοργάνωση θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη τεχνολογιών που θα βελτιώσουν την ασφαλιστική εμπειρία των πελατών μας», επισήμανε ο κ. Οικονόμου.

Δειτε Επισης

Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία
Με τη στήριξη της Cyta, e-σύνδεση του «Σπιτιού του Παιδιού» με τις αίθουσες των δικαστηρίων
Νέα γενική διευθύντρια του TechIsland η Tanya Romanyukha-Παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Μάριο Γιωργούδη
Έντονος ανταγωνισμός στην ευρυζωνική πρόσβαση-Σταθερότητα στη διαδικτυακή και καλωδιακή τηλεόραση