Δυναμικό ξεκίνημα για το πρώτο Gameshow Cyprus

Mε επιτυχία στέφτηκε το πρώτο και πιο πολυαναμενόμενο gaming event στην Κύπρο, καθώς χιλιάδες gamers πλημμύρισαν το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018. Το Gameshow Cyprus, το οποίο διοργανώθηκε από την PrimeTel σε συνεργασία με την Kinx Gaming, τα είχε πραγματικά όλα! Gaming Tournaments, Lan Party, workshops, Cosplay, μεγάλα χρηματικά έπαθλα και συλλεκτικά δώρα!
 
Κατά τη διάρκεια του πρώτου Gameshow Cyprus περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες παρευρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, ενώ 4.000 λάτρεις του gaming παρακολούθησαν τα τουρνουά μέσω live streaming. Συνολικά, διοργανώθηκαν 8 τουρνουά gaming στους δημοφιλέστερους τίτλους παιχνιδιών, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν ως σύμμαχό τους τον πιο high-tech εξοπλισμό. 50 super υπολογιστές της σειράς Omen by HP, 40 AOC οθόνες υψηλής ευκρίνειας και 16 Play Station 4 οδήγησαν στη νίκη και σε έπαθλα άνω των €10.000 τους ικανότερους gamers της Κύπρου.
 
Παράλληλα με τα τουρνουά, οι λάτρεις της τεχνολογίας και των eSports είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους YouTubers, Pro-Gamers και Cosplayers στο διεθνών προδιαγραφών stage μήκους 18 μέτρων, το οποίο επιμελήθηκε η Event Pro. Τρείς γιγαντοοθόνες και φώτα LED μήκους 50 μέτρων ανέδειξαν τους πρωταγωνιστές του διημέρου, οι οποίοι εκτός από χρηματικά έπαθλα κέρδισαν συλλεκτικά δώρα από τους μεγάλους χορηγούς της βραδιάς.
 
Επίσης, στο πλαίσιο του event πραγματοποιήθηκαν workshops, το γρηγορότερο LAN Party της Κύπρου, ομιλίες, παρουσιάσεις νέων παιχνιδιών, διαγωνισμός cosplay και πλήθος παράλληλων δράσεων. Τις εντυπώσεις κέρδισε ο νούμερο ένα youtuber σε Ελλάδα και Κύπρο  2J, η δημοφιλής Γερμανίδα cosplayer Fenvaria, η ελληνική εταιρία παιχνιδιών Tenebra Studios, The King of Streamers Axel και ο game artist Χάρης Αβραάμ. Το ενδιαφέρον των γονέων απέσπασαν τα σεμινάρια της κοινωνιογλωσσολόγου Ελισάβετ Κιούρτη, καθώς και η παρουσίαση του Green Kid App από τη δημοσιογράφο Δόννα Καπαρτή.
 
Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στα περίπτερα των μεγαλύτερων κατασκευαστών τεχνολογίας, όπως HP, G3 great games και Nintendo, παίζοντας δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών και αγοράζοντας τα πιο hot gadgets της αγοράς.
 
Τίποτα από τα παραπάνω δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή του ανεξάρτητου δικτύου οπτικών ινών της PrimeTel, το οποίο πρόσφερε στους gamers μια ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού με ταχύτητες ρεκόρ  που ξεπέρασαν τα 10.000 Mbps. Ο Βασίλης Νικολαΐδης, Διευθυντής Πωλήσεων της PrimeTel, ανέφερε σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου! Αισιοδοξούμε πως το Gameshow Cyprus θα αποτελέσει θεσμό για την Κύπρο και πως σύντομα θα εδραιώσει τη θέση του στον παγκόσμιο χάρτη των eSports».
 
Το πρώτο Gameshow Cyprus διοργανώθηκε με τη θερμή υποστήριξη των HP, Parimatch, Pizza Hut, Taco Bell, Burger King, Caffè Nero, Shark, Alpha TV, MIX FM και Digital Tree.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future