Νέο καινοτόμο εργαλείο (iKYC.eu) για παρακολούθηση Negative λιστών, Document  και  eID Verification      

Δελτίο Τύπου  21/12/2018 11:03
Νέο καινοτόμο εργαλείο (iKYC.eu) για παρακολούθηση Negative λιστών, Document  και  eID Verification      

Νέο καινοτόμο εργαλείο (iKYC.eu) για παρακολούθηση Negative λιστών, Document  και  eID Verification      

Δελτίο Τύπου  21/12/2018 11:03
Αδιαμφισβήτητα, ένας οργανισμός με πολυάριθμες οικονομικές συναλλαγές, εκτίθεται συνεχώς σε κίνδυνο. Μια επιχείρηση βρίσκεται εκτεθειμένη σε διάφορες μορφές επίθεσης, οικονομικό έγκλημα και απάτη, με επακόλουθες συνέπειες και κυρώσεις.

RELATED ARTICLESΛαμβάνοντας υπόψη τη νέα αυτή τάξη πραγμάτων, η iSPIRAL κυκλοφόρησε την πιο ολοκληρωμένη λύση KYC & AML μέχρι σήμερα, την πλατφόρμα iKYC.eu, η οποία περιλαμβάνει:
  • Λίστες Ελέγχου (Negative Lists) που διατίθενται από την εταιρεία ACURIS (η οποία εδρεύει στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κόνγκ, διαθέτει 1300 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 600 δημοσιογράφων και αναλυτών, σε 67 παραρτήματα παγκοσμίως και συναγωνίζεται την LexisNexis/WorldCompliance και την Thomson Reuters/World-Check)
  • Διαδικασία Ηλεκτρονικής Επαλήθευσης Εγγράφων  
  • Διαδικασία Ηλεκτρονικής Εξακρίβωσης της Ταυτότητας  (αποδεικτικό διεύθυνσης από θετικούς καταλόγους)

Γιατί να επιλέξει μια επιχείρηση την www.iKYC.eu για έλεγχο των πελατών της/ συνεχή εποπτεία και ταυτοποίηση τους;
  1. Αξιολόγηση του Αρνητικού Καταλόγου iKYC της ACURIS Risk Database Intelligence
Η ACURIS Risk Database Intelligence διαθέτει μια από τις σημαντικότερες και πιο ανταγωνιστικές βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιούνται σήμερα για έλεγχο και διαφέρει από τους ανταγωνιστές της όσον αφορά στην τιμή και στη συνεχή εποπτεία.
 
Μερικοί από τους σημαντικότερους οργανισμούς και ρυθμιστικούς φορείς παγκοσμίως, όπως η Αμερικανική Τράπεζα, η FCA, η Barclays και το Bloomberg, χρησιμοποιούν την ACURIS Risk Database Intelligence.
 
Η Αξιολόγηση περιλαμβάνει Καταλόγους Πολιτικώς Εκτεθειμένων Προσώπων, Καταλόγους ατόμων στα οποία επιβλήθηκαν κυβερνητικές κυρώσεις ή έχουν καταδικαστεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα για οικονομικά εγκλήματα, Αρνητική Δημοσιότητα και Ενισχυμένες Αναφορές Δέουσας Επιμέλειας.
 
  1. Εξακρίβωση Αποδεικτικών Στοιχείων στην IKYC.eu
Η υπηρεσία www.iKYC.eu προσφέρει μια δραστική προσέγγιση στην Εξακρίβωση των Αποδεικτικών Στοιχείων Ταυτότητας. 

Με κορυφαίους παροχείς υπηρεσιών στην Ηλεκτρονική Επαλήθευση Εγγράφων (eDV), διασφαλίζεται η αυθεντικότητα αποδεικτικών στοιχείων όπως διαβατήριο, άδεια οδήγησης, ταυτότητα και άδεια παραμονής.
 
Αυτή η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς χρέωση εγκατάστασης, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εγγράφων που απαιτούν επικύρωση.
 
  1. Ηλεκτρονική Εξακρίβωση Ταυτότητας στην iKYC.eu: Επαλήθευση Αποδεικτικού Εγγράφου Διεύθυνσης
 
Η βασική λειτουργία της Ηλεκτρονικής Εξακρίβωσης Ταυτότητας είναι να επιβεβαιώσει κατά πόσον τα στοιχεία του πελάτη, όπως το ονοματεπώνυμο του, η διεύθυνση και η ημερομηνία γέννησης του είναι έγκυρα.
 
Χρησιμοποιώντας πηγές δεδομένων από 45 χώρες (οι οποίες θα αυξηθούν σε 100 το 2019), το εργαλείο αυτό επικυρώνει αποτελεσματικά τα στοιχεία του πελάτη.
 
Οι λύσεις που προσφέρει η iSPIRAL είναι οικονομικά αποδοτικές και καθόλου χρονοβόρες και διασφαλίζουν ότι ο οργανισμός σας τηρεί πλήρως τους κανονισμούς για την καταπολέμηση της  νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας