Ασφάλεια και προστασία στο διαδίκτυο

Sponsored article  13/12/2018 09:18
Ασφάλεια και προστασία στο διαδίκτυο

Ασφάλεια και προστασία στο διαδίκτυο

Sponsored article  13/12/2018 09:18
H τεχνολογία έχει διεισδύσει για τα καλά πλέον στον επιχειρηματικό κόσμο. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν σε μεγάλο ποσοστό τις νέες τεχνολογίες για τις δραστηριότητές τους, πραγματοποιώντας μάλιστα τις περισσότερες από τις συναλλαγές τους μέσω διαδικτύου. 

RELATED ARTICLES

 
Το νέο όμως τεχνολογικό επιχειρησιακό περιβάλλον, ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για τις εταιρείες όπως απάτες, παράνομες συναλλαγές αλλά και κλοπή προσωπικών δεδομένων. Έτσι κάθε επιχείρηση οφείλει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευθεί.
 
Η Cyta ως ηγέτης στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Κύπρο, φροντίζει για την ασφάλεια των δικτύων, των υπηρεσιών και των πληροφοριών των πελατών της. Εφαρμόζει μέτρα, αυστηρούς ελέγχους και διαδικασίες στη βάση ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών, βασισμένο στα διεθνή πρότυπα ISO 27001 και ISO 27002.
 
Επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες, εφαρμόζοντας πιστοποιημένες διαδικασίες και εκπαιδεύοντας το προσωπικό της στις πιο πρόσφατες διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις σε θέματα τεχνολογίας, ασφάλειας, χειρισμού διαδικτυακών απειλών και διαχείρισης κινδύνων, η Cyta διασφαλίζει την ασφάλεια των πελάτων της. Μέλος σημαντικών διεθνών οργανισμών για θέματα Ασφάλειας Πληροφοριών και Καταπολέμησης
 
Καταδολίευσης στις Τηλεπικοινωνίες, η Cyta εξασφαλίζει ότι το δίκτυο και οι υπηρεσίες που προσφέρει παρέχουν ασφάλεια, συνοχή και αξιοπιστία σε κάθε επιχείρηση.
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας