ENTERTAINER: Αγαπημένη εφαρμογή στα βραβεία The Pride of Abu Dhabi

Ο παγκόσμιος πάροχος κινήτρων ENTERTAINER, γιορτάζει άλλη μια επιτυχία μετά από το βραβείο «Αγαπημένη εφαρμογή» στην τελετή βραβείων The Pride of Abu Dhabi στα ΗΑΕ. Τα βραβεία της κοινότητας είναι τα μόνα βραβεία που πραγματικά επιλέγονται από τον κόσμο, βραβεύοντας διασήμους και εταιρείες που κάνουν την πρωτεύουσα σπουδαία.

Αντιμέτωποι με τα γνωστά VOX Cinemas και την πλατφόρμα αναζήτησης & ανακάλυψης εστιατορίων Zomato, το ENTERTAINER συγκέντρωσε με περηφάνια το βραβείο του σε δείπνο γκαλά στις 5 Δεκεμβρίου 2018.

Μετά από δύο χρόνια προσεκτικού σχεδιασμού και εκτέλεσης, η εφαρμογή ENTERTAINER λανσαρίστηκε το 2013 με σπουδαία αποτελέσματα και το 2017 η εταιρεία πήγε εντελώς ψηφιακά. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του ENTERTAINER επέκτεινε γρήγορα τις δυνατότητες της εταιρείας, οι οποίες βασίζονται στην σχετικότητα και το περιεχόμενο. Τα ανεκτίμητα δεδομένα βοηθούν στη διαμόρφωση και ανάπτυξη των προϊόντων ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Το ENTERTAINER, που ιδρύθηκε το 2001 στο Ντουμπάι από την Donna Benton, είναι ο κορυφαίος πάροχος με προσφορές κινήτρων από γνωστά εστιατόρια, αναψυχή, ομορφιά και ξενοδοχεία σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Η εταιρεία με την έναρξη της βραβευμένης εφαρμογής ENTERTAINER το 2013, μεταφέρθηκε με επιτυχία από μια έντυπη δημοσίευση σε μια εταιρεία με τεχνολογία δεδομένων. Η εταιρεία γνώρισε πρωτοφανή ανάπτυξη με συγκεκριμένα στοχευμένα προϊόντα χάρη σε ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, μια αναδυόμενη επιχειρηματική πίστη και μια ευρεία βάση ευχαριστημένων πελατών. Σήμερα, το ENTERTAINER προσφέρει 38 καταναλωτικά προϊόντα και 6 προσαρμοσμένες λύσεις B2B σε 165 πόλεις και έχει πάνω από 10.000 συνεργάτες παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την σελίδα www.theentertainerme.com 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»