Newcytech: Cloud Business Solutions for Μodern Workplace

Ο κόσμος της τεχνολογίας κινείται με γοργούς ρυθμούς - εξελίσσεται και μετασχηματίζεται, φέρνοντας στο προσκήνιο καινούργιες τεχνολογίες και επαναστατικές καινοτομίες. Στο επίκεντρο των σχετικών μετατροπών βρίσκονται οι τελικοί χρήστες, που θέλουν να εργάζονται οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουν τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται, για να είναι ανεξάρτητοι, παραγωγικοί, ευέλικτοι και ταυτόχρονα να εργάζονται με ασφάλεια από όπου κι αν επιλέγουν να συνδεθούν. Συχνά όμως, τα υπάρχοντα συστήματα πληροφορικής δεν είναι σε θέση να καλύψουν αυτές τις ανάγκες, αναγκάζοντας τους CIOs να αναζητούν νέες λύσεις για την παροχή του επιθυμητού επιπέδου λειτουργικότητας.
 
Η εμφάνιση του cloud computing έχει ωθήσει τους CIOs να αρχίσουν να σκέφτονται την παροχή υπηρεσιών πέρα από τις ON-Premise εγκαταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες, οι οποίες χειρίζονταν κανονικά στο χώρο της επιχείρησης, μεταφέρονται τώρα στο Cloud με χαμηλότερα κόστη και σε ασφαλέστερο περιβάλλον.
 
Η προσπάθεια της κάθε επιχείρησης να ακολουθήσει την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι υπερβολικά δύσκολο εγχείρημα. Χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις, συνεχής ενημέρωση, εμπειρίες υλοποίησης της τεχνολογίας σε παρομοίου τύπου επιχειρήσεις και σωστή καθοδήγηση από τους μεγαλύτερους διεθνείς τεχνολογικούς κολοσσούς. Είναι, επίσης, πραγματικότητα ότι μέσα από την τεχνολογία και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό (Digital Transformation), μπορεί ένας οργανισμός να δημιουργήσει σοβαρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να οδηγηθεί σε περεταίρω επιχειρηματικές επιτυχίες.
 
Οι εταιρείες του μέλλοντος στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων τους, στην ευελιξία των εργαλείων που χρησιμοποιούν, στις έξυπνες λύσεις τεχνολογίας και στην ασφάλεια στο περιβάλλον εργασίας.
Εταιρείες που έχουν επενδύσει σε ψηφιακά εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας έχουν επιτύχει αύξηση παραγωγικότητας έως 400%, ενώ η ευέλικτη εργασία γίνεται η πιο βασική προσδοκία των εργαζομένων.
 

Κάντε κλικ στην φωτογραφία για μεγένθυνση
 
Η Newcytech Business Solutions, μέλος του Logicom Group, και ο μεγαλύτερος Integrator provider στην Κύπρο με διεθνείς συνεργασίες με τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς κολοσσούς, είναι έτοιμη να σας βοηθήσει στο Digital Transformation της εταιρείας σας και στη μετατροπή του σε ένα Modern Workplace. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές σας ανάγκες και να μετατρέψετε την επιχείρησή σας στην εταιρεία του μέλλοντος. Με την καθοδήγηση των έμπειρων πιστοποιημένων μηχανικών και συμβούλων επιχειρήσεων θα σχεδιάσουμε την καλύτερη λύση βάσει των αναγκών σας.
 
Η Newcytech καινοτομεί και προσφέρει εύχρηστες και ασφαλείς λύσεις τεχνολογίας μέσα από ένα οικονομικά αποδοτικό και ευέλικτο σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού (Digital Transformation). Προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
 
  • Μετατροπή των επενδύσεων από κεφαλαιουχικές δαπάνες σε λειτουργικά έξοδα (από CAPEX σε OPEX).
  • Συνεχή αναβάθμιση της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί ο οργανισμός χωρίς την αντίστοιχη κεφαλαιουχική επένδυση.
  • Προβλέψιμο χαμηλότερο κόστος σε όλες τις επενδύσεις τεχνολογίας με:
  1. On-demand μοντέλα, με τα οποία θα μπορούσε μια λειτουργία να ενεργοποιηθεί ή και να κλιμακωθεί όταν το απαιτεί η κατάσταση της επιχείρησης.
  2. Consumption-based μοντέλα, με τα οποία χρεώνονται μόνο οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται.
  • Ευελιξία στην προσθήκη ή αφαίρεση χρηστών/λογισμικού/τεχνολογίας, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες, ξεκινώντας πάντοτε με τα απολύτως απαραίτητα.

Στο ταξίδι αυτό του ψηφιακού μετασχηματισμού η εταιρεία μας σας προσφέρει τις πιο κάτω επιπρόσθετες υπηρεσίες:
 
  • Προσωπικό Εταιρικό Σύμβουλος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας με τη Newcytech.
  • Digital Consultation – Πώς να μετατρέψετε την επιχείρησή σας σε Modern Workplace.
  • Newcytech Cloud Academy – Workshops & Webinars
  • Newcytech Cloud Marketplace
  • Συνεχή παροχή βοήθειας Cloud 24X7 μέσω τηλεφώνου, email και web
 
HQ Address: Vyzantiou 35, Strovolos, 2064 Nicosia | Tel: +357 22558600, Fax: +357 22491520
Limassol Office: 11 Apostolou Andrea Street, Hyper Tower, office 102 & shop 1, Mesa Yeitonia, 4007 | Tel: +357 25558110
E-mail: newcytech@newcytech.com | Website: www.newcytech.com
 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»