Η Oracle εξελίσσει τις αναδυόμενες τεχνολογίες με νέες καινοτομίες

Για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν τα πιο πρόσφατα εργαλεία μετασχηματισμού και να υιοθετήσουν την καινοτομία, η Oracle ανακοίνωσε συνεχιζόμενες εξελίξεις σε αναδυόμενες τεχνολογίες του Oracle Cloud, όπως η AI, το machine learning, το blockchain, το IoT και οι διασυνδέσεις ανθρώπου-μηχανής.
 
Η στρατηγική της Oracle είναι να εμποτίσει με τις αναδυόμενες τεχνολογίες όλες τις λύσεις cloud που παρέχει. Για να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν με ευκολία τις αναδυόμενες τεχνολογίες ως μέρος του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, η Oracle έχει ενσωματώσει καινοτόμες τεχνολογίες σε όλες τις επιχειρηματικές εφαρμογές και τις υπηρεσίες πλατφόρμας που παρέχει. Επίσης, η Oracle έχει επεκτείνει αυτές τις νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα ώστε οι πελάτες να μπορούν να βασιστούν σε αυτές για να δημιουργήσουν τις εφαρμογές τους. Επιπρόσθετα, το Oracle Cloud Infrastructure λειτουργεί ως η υποδομή που καθιστά εφικτές τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) και αυτονομίας που προσφέρει η Oracle. 
 
Ο Amit Zavery, Executive Vice President, Oracle Cloud Platform, δήλωσε: «Η πραγματική ευκαιρία με τις αναδυόμενες τεχνολογίες είναι να δώσουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να υιοθετήσουν την καινοτομία σε μια κλίμακα που δεν έχουμε δει ποτέ πριν.  Οι τεχνολογίες της Oracle παρέχουν τα δομικά στοιχεία που χρειάζονται οι πελάτες για να πρωτοπορήσουν με νέες καινοτομίες, να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες, και να πετύχουν εκπληκτικά νέα επιτεύγματα.»  
 
Το machine learning και η εξελιγμένη AI αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε τεχνολογίας της Oracle και έχουν συνυφανθεί σε όλες τις υπηρεσίες του Oracle Cloud.  Για παράδειγμα, οι εφαρμογές Oracle CX περιλαμβάνουν εργαλεία AI που κάνουν καλύτερες προβλέψεις για την κατάσταση ενός λογαριασμού, παρέχουν τις βέλτιστες εναλλακτικές ενέργειες, αυτοματοποιούν τις απαντήσεις και παρέχουν πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες.  Επίσης, η Oracle ενσωματώνει machine learning σε λύσεις ασφαλείας, για να προβλέπονται οι πιθανές παραβιάσεις ασφαλείας.  Ακόμα σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι η Oracle συνδυάζει το machine learning με δεκαετίες βελτιστοποιήσεων σε βάσεις δεδομένων για να προσφέρει την πρώτη στον κλάδο και μοναδική αυτο-οδηγούμενη βάση δεδομένων.
 
Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για τις συνεχείς εξελίξεις που φέρνει η Oracle στην υλοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών σε όλη την έκταση του χαρτοφυλακίου της:
 
  • Digital Assistant για εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις: Το Oracle Digital Assistant είναι η νέα εξέλιξη της λειτουργίας chatbot της Oracle, δίνοντας στις εταιρείες τη δυνατότητα να δημιουργούν εξατομικευμένες λύσεις digital assistant ώστε το προσωπικό να εργάζεται πιο έξυπνα και πιο παραγωγικά.  Με το Oracle Digital Assistant, οι εργαζόμενοι αξιοποιούν ένα ολοκληρωμένο digital assistant που μπορεί να εκπαιδευτεί ώστε να υποστηρίζει ειδικές δεξιότητες ανά τομέα από πολλαπλές εφαρμογές, όπως HR, ERP, CRM και CX. Αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη (AI), το Oracle Digital Assistant κατανοεί το δυναμικό περιβάλλον μιας επικοινωνίας, εντοπίζει προθέσεις και αναγνωρίζει και μαθαίνει συμπεριφορές των χρηστών και μοτίβα, με σκοπό την έγκαιρη αυτοματοποίηση εργασιών ρουτίνας, όπως η έγκριση δαπανών και ο επαναπρογραμματισμός συναντήσεων, για λογαριασμό του χρήστη. Μάθετε περισσότερα εδώ.
 
  • Blockchain για εφαρμογές εφοδιαστικής αλυσίδας: Το Oracle Blockchain ανακοινώθηκε πρόσφατα και έχει ήδη σημειώσει απήχηση διεθνώς, σε πολλούς κλάδους. Τώρα, η Oracle επεκτείνει την υπηρεσία blockchain ώστε να περιλαμβάνει νέες επιχειρηματικές εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί με βάση τη δική της πλατφόρμα ανάπτυξης blockchain για να υποστηρίζουν νέες περιπτώσεις χρήσης, όπως παρακολούθηση και ανίχνευση για την εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics.  Στις νέες εφαρμογές Oracle Blockchain που βελτιώνουν την ανιχνευσιμότητα και τη διαφάνεια σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα περιλαμβάνονται οι Intelligent Track and Trace, Lot Lineage and Provenance, Intelligent Cold Chain και Warranty and Usage Tracking. Μάθετε περισσότερα εδώ.
 
  • Ασφάλεια με έντονη αυτοματοποίηση: Η Oracle παρέχει μια νέα γενιά υπηρεσιών ασφαλείας cloud οι οποίες χρησιμοποιούν machine learning και έξυπνη αυτοματοποίηση για να βοηθήσουν στην πρόληψη, ανίχνευση, ανταπόκριση σε και πρόβλεψη των εξελιγμένων απειλών ασφαλείας. Στις νέες υπηρεσίες cloud περιλαμβάνεται το Web Application Firewall (WAF) για προστασία από επιθέσεις στην κυκλοφορία στο web, προστασία από επιθέσεις τύπου Distributed Denial-of-Service (DDoS) για να μη διακόπτεται η λειτουργία των εφαρμογών από εξωτερικούς τρίτους, ένα ενοποιημένο Cloud Access Security Broker (CASB) που επιτηρεί και επιβάλλει ασφαλείς διαμορφώσεις παραμέτρων, και το Key Management Service (KMS) που επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν την κρυπτογράφηση των δεδομένων τους. Μάθετε περισσότερα εδώ.
 
Intelligent Apps με ενσωματωμένη AI: Για να διασφαλιστεί η γρήγορη κι εύκολη υιοθέτηση, οι Oracle Cloud Applications ενσωματώνουν χαρακτηριστικά AI στις υφιστάμενες εργασίες και διαδικασίες ώστε να μειωθεί η καμπύλη εκμάθησης για τους τελικούς χρήστες. Για παράδειγμα, οι εφαρμογές στέλνουν στους χρήστες διακριτικές πληροφορίες – ενημερώσεις και ειδοποιήσεις – για να μάθουν σχετικά με νέα χαρακτηριστικά AI μέσα από το οικείο περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής. Νέα μοντέλα επικοινωνίας, όπως η φωνητική αναγνώριση και τα chat bots, είναι ενσωματωμένα στις εφαρμογές, για πιο εύχρηστη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη.  Μάθετε περισσότερα εδώ.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση