Επιχορήγηση ευρυζωνικών συνδέσεων υπερ υψηλών ταχυτήτων

Δημόσια Διαβούλευση για την Επιχορήγηση Πολιτών για Ευρυζωνικές Συνδέσεις Υπέρ υψηλών Ταχυτήτων ( ≥ 100 Mbps) με σκοπό την αύξηση της ζήτησης και την ενθάρρυνση της αγοράς για επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς, εξήγγειλε το τμήμα ηλεκτρονικών επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης με σκοπό την επιχορήγηση πολιτών για ευρυζωνικές συνδέσεις υπέρ υψηλών ταχυτήτων ( ≥ 100Mbps) με σκοπό την αύξηση της ζήτησης και την ενθάρρυνση της αγοράς για επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς.

Το έγγραφο δημόσιας διαβούλευσης βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του  Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.mcw.gov.cy/dec, κάτω από την ενότητα «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απαντήσουν, μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2018, στις ερωτήσεις που περιλαμβάνονται στο έγγραφο αυτό. Οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν επώνυμα, είτε στην Ελληνική είτε στην Αγγλική γλώσσα, σε έντυπη (επιστολή ή fax) και ηλεκτρονική μορφή (e-mail), στο Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Διεύθυνση Αλληλογραφίας: ΤΘ 24647, 1302 Λευκωσία, τηλέφωνο: +357 22814854, τηλεομοιότυπο: +357 22321925, email: gkomodromos@mcw.gov.cy). 

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας