Η Oracle τοποθετεί τo machine learning στο επίκεντρο των Cloud εφαρμογών

Ο Larry Ellison, Executive Chairman και CTO της Oracle, έκανε επίδειξη του νέου φωνητικού περιβάλλοντος χρήσης και των πανίσχυρων δυνατοτήτων ανάλυσης των Oracle Fusion Cloud εφαρμογών. Οι Oracle Fusion Cloud εφαρμογές είναι οι μοναδικές που έχουν βασιστεί στο machine learning και παρέχουν μια ολοκληρωμένη και πλήρως ενοποιημένη σουίτα εφαρμογών. ώστε οι χρήστες, σε κάθε σημείο ενός οργανισμού, όπως στα τμήματα εμπειρίας πελατών, χρηματοοικονομικών, HR και εφοδιαστικής αλυσίδας, να έχουν τις δυνατότητες που χρειάζονται.

Βασισμένες σε μια ασφαλή, αυτο-οδηγούμενη πλατφόρμα και υποδομή cloud, οι Oracle Fusion Cloud εφαρμογές αξιοποιούν την Oracle Autonomous Database και ξεχωριστές εφαρμογές και επεξεργαστές ασφαλείας για να βοηθήσουν τους πελάτες να αυξήσουν την επιχειρηματική ευελιξία και να μειώσουν τα κόστη. Οι πελάτες μπορούν να αναπτύξουν με ευκολία επεκτάσεις εφαρμογών για να καλύψουν ιδιαίτερες επιχειρηματικές ανάγκες, να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον χρήσης (UI) με λειτουργίες συνομιλίας, να αυτοματοποιήσουν εκατοντάδες χειροκίνητες επιχειρηματικές λειτουργίες και να αυτοματοποιήσουν τη μετάβαση στο cloud για να μειώσουν τα κόστη αναβάθμισης, να επιταχύνουν τη δημιουργία αξίας και να βελτιώσουν την προβλεψιμότητα της παράδοσης.   

Επεκτείνοντας την ευρύτερη, πληρέστερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη σουίτα εφαρμογών cloud του κλάδου, ο Ellison παρουσίασε το Oracle Fusion Analytics Warehouse. Το Oracle Fusion Analytics Warehouse είναι μια πλήρης πλατφόρμα εργαλείων ανάλυσης για χρήστες επιχειρήσεων, προγραμματιστές και επαγγελματίες του IT, η οποία έχει δημιουργηθεί με βάση τις λύσεις Oracle Analytics και Autonomous Data Warehouse, είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις Oracle Fusion Cloud εφαρμογές ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορη υλοποίηση και δημιουργία επιχειρηματικής αξίας. Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτή την πλήρως επεκτάσιμη και προσαρμόσιμη λύση για εισαγωγή δεδομένων από άλλες λύσεις SaaS και on premises.  

Αποσπάσματα από την παρουσίαση του Larry Ellison:
- «Έχουμε περισσότερες εφαρμογές SaaS από οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή cloud.»
- «Σας παρέχουμε ένα σετ εργαλείων με τα οποία οι άνθρωποι μπορούν να συνεργαστούν και να κάνουν ερωτήσεις, να εργαστούν σε ομάδες και να επιλύσουν προβλήματα. Είναι μια απόλυτα νέα γενιά εφαρμογών.»
- «Με την υιοθέτηση της επόμενης γενιάς εφαρμογών cloud, οι κουραστικές και πολύπλοκες διαδικασίες αυτοματοποιούνται, δίνοντάς σας τεράστια οφέλη όσον αφορά στην παραγωγικότητα.»
- «Η καταγραφή των δαπανών είναι πολύ ευκολότερη, πολύ πιο ακριβής και οι άνθρωποι δε χάνουν χρόνο. Αν θέλω να μάθω πότε θα πληρωθώ, πότε θα αποζημιωθώ για το ταξίδι στο οποίο βρίσκομαι ή για κάποιο άλλο ταξίδι που έχω ήδη ολοκληρώσει ή για ένα επαγγελματικό δείπνο, μπορώ να ρωτήσω την Alexa.» 
- «Έχουν υπάρξει πελάτες που ήδη χρησιμοποιούν τις δυνατότητες φορητότητας, τις δυνατότητες chatbot και το νέο φωνητικό περιβάλλον χρήσης για να ενσωματώσουν νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στις εφαρμογές τους. Επαναλαμβάνω, αν εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε φωνητικά περιβάλλοντα χρήσης για τις εφαρμογές μας, τότε μπορείτε και εσείς.»
- «Αν δε γνωρίζετε ποιά είναι η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνετε, τα εργαλεία ανάλυσης διαθέτουν machine learning που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις συσχετίσεις και να κάνετε ερωτήσεις, ενώ στη συνέχεια θα σας εξηγήσουν σε απλή γλώσσα (Αγγλική) τα ευρήματα.» 
- «Αυτοματοποιούμε τη δημιουργία του μοντέλου δεδομένων στην αποθήκη. Αυτοματοποιούμε τη μετεγκατάσταση των δεδομένων στην αποθήκη δεδομένων. Αυτή είναι το Autonomous Data Warehouse. Κάνει αυτόματα ρυθμίσεις στον εαυτό του. Προσθέτει ευρετήρια. Προσθέτει ό,τι χρειάζεται ώστε να λειτουργεί αποδοτικά. Και όλα αυτά τα κάνει αυτόματα. Εσείς απλώς πατάτε ένα κουμπί.»
- «Με την από κοινού εργασία, με τις δικές σας καλές ιδέες και τις δικές μας καλές ιδέες, μπορούμε να παραδώσουμε την επόμενη γενιά εφαρμογών SaaS στο cloud.»

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023