H παγκόσμια αφρόκρεμα του ICT για πρώτη φορά στην Κύπρο

Σημαντικά στελέχη από εταιρείες κολοσσούς στον τομέα της τεχνολογίας θα βρίσκονται στην Κύπρο στο πλαίσιο του Digital Cyprus Conference, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως για πρώτη φορά θα είναι συγκεντρωμένα τόσο σημαντικά στελέχη από το εξωτερικό σε μία εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να παρουσιαστούν τα ευρήματα και οι υποδείξεις της μελέτης που πραγματοποίησε η Accenture, με την υιοθέτηση των ενεργειών που θα προτείνει η μελέτη να αποτελούν κρίσιμης σημασίας καθώς θα συμβάλουν ώστε η χώρα μας να μεγαλώσει ψηφιακά, με καθοριστικές θετικές επιπτώσεις στην περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση θα παραστούν και θα αναπτύξουν ενώπιον της πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσίας θέματα καινούργιων τεχνολογιών οι:

O  Δρ. Κυριάκος Σαμπατακάκης - Country Managing Director, Accenture Ελλάδος. Η Accenture είναι εταιρεία συμβούλων διαχείρισης, τεχνολογικών υπηρεσιών και outsourcing. Παρέχει λύσεις μέσω υπηρεσιών στρατηγικής, συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας.

Ο Maurits Tichelman, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Intel για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Η Intel Corporation ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων και τεχνολογιών, όπως cloud.

O Santiago Solanas, Αντιπρόεδρος της Cisco Europe South and France. Η Cisco σχεδιάζει και παρέχει μια σειρά προϊόντων, υπηρεσίες καθώς επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη και σύνδεση δικτύων σε όλο τον κόσμο.

Ο James Allerton-Austin, Senior Director of Product Management της Oracle Cloud Platform, από Oracle UK. Η Oracle παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα εταιρικών τεχνολογιών πληροφορικής (IT), συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής, της πλατφόρμας και της υποδομής. Οι επιχειρήσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν το λογισμικό cloud και on-premise.

Ο Mark Torr, Director Data, AI and IoT της Microsoft CEE. Η Microsfot αναπτύσσει, εκχωρεί άδειες και υποστηρίζει μια σειρά προϊόντων, υπηρεσιών και συσκευών λογισμικού. Στα τμήματα της περιλαμβάνονται Productivity και Business Processes, Intelligent Cloud και περισσότερο Personal Computing.
 
Ο Oleg Brodt, R&D Director του Deutsche Telekom Innovation Labs Israel και Chief Innovation Officer for Cyber του Πανεπιστημίου Ben-Gurion του Ισραήλ. Αξίζει να σημειωθεί πως το Ερευνητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ben-Gurion επικεντρώνεται σε νέες τεχνολογίες στους τομείς των Cyber Security και Artificial Intelligence.
 

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One