Η Base Element Κερδίζει 3 Αργυρά Βραβεία W³ το 2018 για τις επιδόσεις της στο Web Design

Κατά τη συμμετοχή της στα W³ Awards 2018, η Base Element κέρδισε 3 Αργυρά Βραβεία για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας της Inibar Services, ενός Γαλλικού παρόχου υπηρεσιών πληροφορικής. Το Ευρωπαϊκό Digital Agency βραβεύτηκε με ένα αργυρό βραβείο σε κάθε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:
  • Website Features - User Experience
  • General Website Categories - Computer / IT
  • General Website Categories - Services & Utilities
Η ιστοσελίδα που σχεδίασε και ανέπτυξε η Base Element για την Inibar Services αποτέλεσε το πρώτο έργο ενός μεγαλύτερου προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού για την Inibar Services το οποίο ξεκίνησε πέρυσι. Η επιτυχία αυτή αποτελεί μία μεγάλη ώθηση για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η Inibar Services είναι ένας γαλλικός πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής που εξυπηρετεί τον κλάδο των εστιατορίων, ξενοδοχείων και λιανικών πωλήσεων στη γαλλική αγορά. Η εταιρεία διαθέτει μοναδική εμπειρία στις υπηρεσίες IT σχετικά με τα σημεία πώλησης (POS) και τα συστήματα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων (PMS) καθώς και τις περιφερειακές τους συσκευές και την ενσωμάτωση συστημάτων τρίτων. Ένας ηγέτης στον τομέα, η εταιρεία γρήγορα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να τροποποιήσει ψηφιακά τις εμπορικές της δραστηριότητες ώστε να προσεγγίσει καλύτερα το κοινά-στόχους της.

H νέα ιστoσελίδα λειτουργεί ως πληροφοριακό κέντρο (information - hub), παρουσιάζοντας τa ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τις υπηρεσίες και τα projects της Inibar services. Επιπλέον, λειτουργεί ως μηχανισμός προσέλκυσης υποψήφιων πελατών.

Η Base Element συνεργάστηκε στενά με τη διοίκηση της Inibar Services για να κατανοήσει και να αποσαφηνίσει τους επιχειρηματικούς στόχους της, να εντοπίσει και να αποκρυσταλλώσει τα πλεονεκτήματα και τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση στην επικοινωνιακή προσέγγιση και να προετοιμάσει τα βασικά στοιχεία που θα οδηγούσαν σε μια υπερσύγχρονη και πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα.

Η Base Element χρησιμοποίησε τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό UX/UI για να δημιουργήσει μια απλή και φιλική εμπειρίας πλοήγησης, συνδέοντας τους χρήστες από κάθε κοινό - στόχο με τις πληροφορίες και τις σελίδες που σχετίζονται καλύτερα με τις συγκεκριμένες επιχειρησιακές ανάγκες τους

Μέσα από την αρχιτεκτονική πληροφορίας και το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε, η Base Element δημιούργησε έναν βραβευμένο ιστότοπο που βοηθά τους επισκέπτες να καταλάβουν τι υπηρεσίες προσφέρει η Inibar services, ποιοι είναι οι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται και πώς μπορούν ως μελλοντικοί πελάτες να αντλήσουν αξία από τις υπηρεσίες της.

Ο Γιώργος Ιακώβου, Director της Base Element σημειώνει: «Τα 3 αργυρά βραβεία W³ είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά όλων μας. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα και σημαίνει πολλά για εμάς σε κάθε επίπεδο της εταιρείας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το βραβείοUser Experience” (εμπειρία του χρήστη), καθώς το UX/UI είναι ένας τομέας στον οποίο η εταιρεία μας έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται από experts παγκοσμίου επιπέδου».
 

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future