Συνεργασία IRON MOUNTAIN και SOCIETE GENERALE BANK – CYPRUS

Η IRON MOUNTAIN (NYSE:IRM), η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο για αποθήκευση και παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πληροφοριών ανακοινώνει ότι έχει αναπτύξει και εφαρμόσει στην SOCIETE GENERALE BANK – CYPRUS, μια ολοκληρωμένη και αποδοτική εφαρμογή ελέγχου και διεκπεραίωσης πληρωμών με τη χρήση του συστήματος M-Files, μια λύση που συμμορφώνεται πλήρως με όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Η IRON MOUNTAIN βοήθησε την SOCIETE GENERALE BANK – CYPRUS στον επανασχεδιασμό και τη ψηφιοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών πληρωμής, ενισχύοντας τους ελέγχους, επιτρέποντας στον οργανισμό να συνεχίσει να συμμορφώνεται με τις αναθεωρημένες κανονιστικές απαιτήσεις. Με την αυτόματη εισαγωγή των swift και των ενταλμάτων πληρωμής SEPA, τα δεδομένα εξάγονται και χρησιμοποιούνται για την αυτόματη έναρξη ροών εργασίας που απαιτούνται για τον έλεγχο και την επικύρωση της πληρωμής. Σε κάθε ροή εργασίας, εφαρμόζονται τα απαραίτητα στοιχεία ελέγχου και επικυρώσεις που θα επιτρέψουν την εκτέλεση της αίτησης. Μέσα από αυτή τη λύση, ο οργανισμός πέτυχε την αύξηση της αποδοτικότητας και παραγωγικότητας του και πιο σημαντικό έχει βελτιωθεί η ποιότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας.
 
Σχετικά με την IRON MOUNTAIN
Η Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), ιδρύθηκε το 1951, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αποθήκευση και παροχή υπηρεσιών διαχείρισης πληροφοριών. Την εταιρεία εμπιστεύονται περισσότεροι από 225.000 οργανισμοί σε όλο τον κόσμο, έχοντας 1.400 εγκαταστάσεις σε πάνω από 50 χώρες, η Iron Mountain αποθηκεύει και προστατεύει περιουσιακά στοιχεία αξίας δισεκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών επιχειρηματικών πληροφοριών, ιδιαίτερα ευαίσθητων δεδομένων και πολιτισμικών αλλά και ιστορικών εκθεμάτων.

Παρέχοντας λύσεις που περιλαμβάνουν τη διαχείριση πληροφοριών, το ψηφιακό μετασχηματισμό τους, την ασφαλή αποθήκευσή τους και την ασφαλή καταστροφή τους, η Iron Mountain βοηθά τους πελάτες στην μείωση τους κόστους και των κινδύνων, τη συμμόρφωσή τους με κανονισμούς και την εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού τρόπου εργασίας.
 
Σχετικά με την M-FILES
Η M-Files παρέχει επόμενης γενιάς πλατφόρμα ευφυούς διαχείρισης πληροφοριών που βελτιώνει την απόδοση μιας επιχείρησης βοηθώντας τους υπαλλήλους της να βρίσκουν και να χρησιμοποιούν αποδοτικά τις πληροφορίες τους. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα διαχείρισης επιχειρηματικού περιεχομένου (ECM) ή πλατφόρμες υπηρεσιών περιεχομένου, η M-Files ενοποιεί συστήματα, δεδομένα και το περιεχόμενο σε ολόκληρο τον οργανισμό χωρίς διατάραξη των υπαρχόντων συστημάτων και διεργασιών ή απαιτώντας μετεγκατάσταση δεδομένων. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) σε μια ενιαία έξυπνη βάση μετα-δεδομένων, η M-Files διασπά τα σιλό πληροφοριών, παρέχοντας πρόσβαση και δίνοντας τη δυνατότητα αξιοποίησης αυτών των πληροφοριών αξιοποιώντας την ικανότητα ανίχνευσης τους από το υφιστάμενο μέσο ή βάση αποθήκευσής τους (πχ.  SharePoint, άλλα συστήματα ECM, CRM, ERP και άλλα επιχειρηματικά συστήματα και μέσα αποθήκευσης).

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Σπάει τη σιώπη της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου