Ο Θάνος Χρονόπουλος, νέος CEO της ΜΤΝ Κύπρου

Αλλαγή σκυτάλης στο τιμόνι της ΜΤΝ Κύπρου, καθώς καθήκοντα νέου Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO) της εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Θάνος Χρονόπουλος. 
 
Ο κ. Χρονόπουλος, ο οποίος κατέχει σήμερα τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Νοεμβρίου 2018.
 
Η κίνηση αυτή έρχεται ως απόδειξη της εμπιστοσύνης του νέου μετόχου, Monaco Telecom, στις ηγετικές ικανότητες της τοπικής ομάδας αλλά και της αποφασιστικότητάς τους να ενδυναμώσουν την ΜΤΝ Κύπρου αξιοποιώντας τις δικές της δυνάμεις.
 
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θεωρείται ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές των επιτυχιών της ΜΤΝ τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς έχει σημαντική συμβολή στα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα που ουσιαστικά άλλαξαν την κυπριακή αγορά τηλεπικοινωνιών.
 
Ο κ. Martin Perronet, Διευθύνων Σύμβουλος της Monaco Telecom, σχολιάζοντας την επιλογή του κ. Θάνου Χρονόπουλου ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Χρονόπουλος θα καθοδηγήσει εξαιρετικά την εταιρεία μας και θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με επιτυχία, με όλη τη θετική του ενέργεια και τη γνώση του στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο. Είναι κοινή η φιλοδοξία μας να κάνουμε την ΜΤΝ Κύπρου το προτιμώμενο δίκτυο της Κύπρου, παρέχοντας αξία στους πελάτες μας, τόσο στην κινητή όσο και στη σταθερή επικοινωνία, εστιάζοντας στην ποιότητα και προχωρώντας σε μεγάλες επενδύσεις στις υποδομές μας».
 
Σχολιάζοντας την ανάθεσή του, ο κ. Χρονόπουλος ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω το συμβούλιο για την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα μπροστά και δηλώνουμε αποφασισμένοι να πετύχουμε». 
 
Ο κ. Χρονόπουλος βρίσκεται στην ΜΤΝ Κύπρου από το 2012. Διετέλεσε Chief Marketing Officer μέχρι το 2015, όταν ανέλαβε Εμπορικός Διευθυντής. Διαθέτει περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στις τηλεπικοινωνίες στην Κύπρο και την Ελλάδα.
 

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023